iPhone SE 2 Çok Yakında Gelebilir

Güvenilir bir kaynaktan gelen sızıntıya göre "iPhone SE 2" her an ortaya çıkabilir!

iPhone SE 2 mi geliyor?

Apple'ın efsanevi iPhone SE 2 telefonu gerçek olabilir. Yeni ortaya çıkan düzenleyici dosyalama, iOS 11'li yeni telefonların yolda olduğuna işaret ediyor. Orijinal iPhone SE'nin devamı olan ve Avrasya Ekonomi Komisyonuna kaydı yaptırılan yeni telefonun 11 farklı varyasyonu olması bekleniyor.

9to5Mac'e göre Avrasyalı ajansın güvenilir bir öngörü ve tahmin geçmişi var. Apple şu an çok büyük ihtimalle zaten iPhone X2, iPhone X2 Plus ve hesaplı bir iPhone LCD modeli üzerinde çalışıyor, ancak bu cihazları Eylül ayına kadar beklememiz gerekebilir.

iPhone SE 2, yeni nesil bir akıllı telefonu tek eliyle kullanmak isteyenler için ideal bir seçenek olacaktır. Orijinal SE'nin iki yaşını doldurduğunu ve her geçen gün yavaşladığını düşünürsek, iPhone SE 2 için mükemmel bir zaman olabilir.

Kaydı yapılan 11 farklı varyasyon farklı boyutlar, renkler veya dahili depolama alanları ile ilgili olabilir. Asla piyasaya sürülmeyen Gold iPhone X yerine altın renkli bir SE 2 piyasaya sürülürse, seriye ait eşsiz bir renk seçeneği olabilir.

4 Haziran'da gerçekleşecek olan WWDC 2018'de Apple'ın tüm bu söylentilere bir notka koyması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları