iPhone X Mart'a Kadar Satışa Sunulmayabilir!

Uzmanların yeni tahminlerine göre iPhone X satın almak isteyenlerin aylarca beklemesi gerekebilir!

iPhone X' çok bekletebilir!

Yılın en çok beklenen telefonlarından iPhone X için bekleyişiniz, biraz daha sürecek gibi görünüyor. USA Today'e konuşan analistlerden duruma en olumlu yaklaşan Gene Munster'a göre iPhone X, en erken Ocak'ta stoklara girecek.

Creative Strategies analisti Tim Bajarin, iPhone X'in stoklarının yeterli seviyeye ulaşmasının üç-dört ay süreceğini söylüyor. Jackdaw Research analisti Jan Dawson ise iPhone X'in "ilk çeyrekte" (Mart sonuna kadar süren dönem) mağazalara gireceğini düşünüyor. Bunların hepsi birer tahmin olsa da iPhone X'in stoklarının yetersiz olacağını düşünmek için yeteri kadar neden var.

Üretim sorunlarıyla ilgili raporların çoğu, yeni OLED ekran ve Face ID tarayıcısı üzerinde yoğunlaşıyor. iPhone X satışa sunulduğunda sadece her zamankinden daha az miktarlarda satışa sunulmakla kalmayabilir, talep her zamankinin üzerinde olabilir. Analistler, 27 Ekim'de açılacak ön siparişlerin bir veya iki saatte tükeneceğine inanıyor.

iPhone X'in dağıtım sürecinin nasıl olacağını veya Apple'ın kaç iPhone X üretebileceğini henüz kimse bilmiyor gibi görünüyor. Bildiğimiz, iPhone X satın almak istiyorsanız, satışa sunulduğu ilk saniyede kuyruğa girmenizin gerekebileceği.

Okuyucu Yorumları