İşte En Yeni Dell Vostro Laptop'lar!

Küçük işletmeleri büyütmek için Dell Vostro 14 ve 15 5000 dizüstü bilgisayarlar yenilendi.

En yeni Dell Vostro'lar tanıtıldı

Dell, tüketici elektroniği fuarı IFA 2018'de kullanıcılar, mobil profesyoneller ve küçük işletme sahipleri için bilgisayar deneyiminin çıtasını yükselten yeni portföyünü sergilemeyi sürdürüyor. Dell, Vostro serisinde küçük işletmelerin talep ettiği verimlilik ve güvenlik özellikleri sunmak için geliştirdiği yeni Vostro 14 ve 15 5000 dizüstü bilgisayarının güncellenmiş son modellerini IFA fuarı ziyaretçileriyle buluşturuyor.

Intel'in 8'inci nesil işlemcileriyle yenilenen yeni Vostro 14 ve 15 5000 modelleri, enerji ve görüntü aktarımını bir arada sağlayan USB Type-C bağlantı özelliği, isteğe bağlı Tek Oturum Açma özellikli parmak izi okuyucu ve ekrana ve dolayısıyla da eldeki işe odaklanılmasına yardımcı olan, çift taraflı dar çerçeve özellikleriyle geliyor. Hedef kitlenin ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan yeni Vostro dizüstü bilgisayarlar, ticari düzeyde koruma ve şifreleme anahtarları için depolama olanağı sağlayan donanım TPM (Trusted Platform Module) 2.0 teknolojisini ve güvenlik ayarlarını yapılandırmak için Bitlocker uygulamasını da sunuyor.

Günün belirli bölümlerinde, sistemi otomatik olarak batarya gücüne geçirerek güç tüketimini azaltan Peak Shift ile bir araya geldiğinde, bu basit ama hayati önem taşıyan özellikler, küçük işletmelerin verimli ve sorunsuz bir şekilde çalışmalarına yardımcı oluyor.

Ayrıca Dell bilgisayarlarından kablosuz olarak akıllı telefonlarına erişim sağlayan Dell Mobile Connect ile uyumlu bilgisayar ailesini genişletiyor. Artık tüm Dell Tüketici ve Küçük İşletme bilgisayarı, Dell Mobile Connect ile uyumlu kullanılabilecek. Ocak 2018'den bu yana 10 milyonun üzerinde telefon görüşmesi yapılmasını ve kısa mesaj gönderilmesinisağlayan Dell Mobile Connect bu sonbahardan itibaren, kısa mesaj ve telefon çağrılarının ötesinde, tamamen yeni bir düzeyde akıllı telefon - bilgisayar entegrasyonu sunacak. WhatsApp mesajları, takvim anımsatıcıları ve diğerleri gibi iOS uygulama bildirimleri, Dell Mobile Connect uygulaması aracılığıyla Dell bilgisayarlarda gösterilecek.

Okuyucu Yorumları