İşte HP'nin CES 2019'da Tanıttığı Yeni Ürünleri

HP, CES 2019'da bilgisayar, monitör ve güvenlik alanında inovasyonlarını sergiledi.

İşte HP'nin yeni ürünleri

HP'nin son ürünleri, kullanıcılar için yaratıcılığı, rekabeti ve daha iyi bağlantıyı destekleyecek çok yeni ve güçlü özelliklerle geliyor. Bu ürünler arasında ödül kazanmış Sure View'un yeni nesil gizlilik ekranı ve soundbar birimi ile yepyeni deneyimler yaşatan OMEN X Emperium 65 bulunuyor.

HP Tüketici Kişisel Sistemleri EMEA Başkanı Anne-Sophie Hadberg, yaptıkları duyuruyla ilgili şunları söyledi: "Yaşamımızın bütün alanlarındaki yeni deneyimlerinden güç alan inovasyonlar sayesinde heyecan verici bir çağ yaşıyoruz. HP olarak göz alıcı detaylar, yeni nesil performans, çeviklik ve güvenlik ile geleceği günümüze getirerek sektörü ileriye taşıyoruz. En yeni Elite inovasyonlarının sektör lideri güvenlik özellikleri ve adeta oyunun kurallarını değiştiren OMEN ekosistemine yaptığımız yeniliklerin yer aldığı inovasyonlarımızı CES 2019'da müşterilerimizle buluşturuyoruz.

Modern yaşam tarzlarına güç katan teknoloji

Modern yaşam tarzlarına güç katan teknoloji

HP, aynı zamanda yeni Pavilion ekran serisini tanıttı. Kuantum Nokta teknolojisini dünyada ilk defa cam ekranla buluşturan HP Pavilion 27 Quantum Dot bir milyardan fazla rengin görülebilmesini sağlıyor.

HP Pavilion 27 FHD de dahili B&O ses sistemi ve kullanılacağı zaman açılan kamera gibi birçok benzersiz özelliğe sahip. HP Pavilion 32 QHD ise dinamik görüntü ve QHD çözünürlük ile kullanıcılarına ekranın her noktasında adeta bir görsel şölen sunuyor.

Görüntü alanındaki inovasyonların yanı sıra HP birçok tamamlayıcı aksesuar da tanıttı. Ultra ince HP ENVY USB-C Hub, aynı anda hem kendisini ve bilgisayarı şarj ediyor, hem de iki USB-A ve 4K çözünürlüğü destekleyen HDMI 2.0 girişine güç sağlıyor. HP 15.6 Odyssey Backpack ise farklı geometrik kamuflaj desen seçenekleriyle kullanıcıların HP laptoplarını taşırken tarzlarından ödün vermemesini sağlacak çanta seçeneceği olarak dikkat çekiyor.

Geleceğin iş yerini oluşturuyor

Geleceğin iş yerini oluşturuyor

Farklı yerlerden bağlantı kurma ve ofis dışından çalışma olanakları arttıkça cihazları, kişisel bilgileri ve verileri koruma ihtiyacı da hiç olmadığı kadar önem kazandı.

Bu değişimi göz önünde bulunduran ve geleceğin güvenli iş yerleri vizyonuyla hareket eden HP, HP Sure View entegre gizlilik ekranının üçüncü neslini tanıttı. Üçüncü nesil HP Sure View bulunan yeni Elite ürünleri, yeni çalışma yöntemlerinin kapısını aralarken, hassas bilgilerin hareket halinde, masada çalışırken veya ofiste dolaşırken güvende kalmasını sağlıyor.

Dünyanın en parlak ekranlı dönüştürülebilir iş bilgisayarı2 olan HP EliteBook x360 830 G5 ise, hareket halindeki çalışanlara 360 derece esneklik kazandırıyor. Dünyanın ilk entegre gizlilik ekranı3 bulunan HP EliteDisplay E243p Sure View Monitor, açık çalışma alanlarında gizlilik sağlıyor. Entegre gizlilik ekranına4 sahip dünyanın ilk AiO bilgisayarı HP EliteOne 800 AiO G5, paylaşımsız grafik performansını çok daha küçük ve şık bir tasarımda sunuyor.

Sürükleyici oyun deneyimi

Sürükleyici oyun deneyimi

Günümüzde oyuncuların yüzde 97'si kolayca güncelleştirilebilen cihazları tercih ederken6 laptop kullanan oyuncuların yüzde 71'i de cihazlarını sıklıkla büyük bir ekrana bağlıyor7. Müşterilerin bu önemli tercihlerini dikkate alan OMEN by HP, bu sayede oyun deneyimini üst seviyelere taşıyan sektörün heyecan verici ilklerini gerçekleştiriyor.

Soundbar birimi ile dünyanın ilk büyük format oyun monitörü NVIDIA G-SYNC® HDR'lı OMEN X Emperium 65 Büyük Format Oyun Monitörü, 144 Hz yenileme hızıyla 9 oyun deneyimini yeni ve muhteşem yerlere taşıyor. Monitör aynı zamanda CES İnovasyon ödülüne sahip OMEN X Emperium Soundbar ile birlikte geliyor ve bu da onu soundbar birimli, dünyanın ilk büyük format oyun monitörü yapıyor10. 120 W'lık teknoloji harikasında LOFAR™ (Düşük Frekans Dizini), VRT™ (Titreşim Azaltma Teknolojisi) ve üç yönlü stereo filtresi bulunuyor. Bu teknolojiler, bir araya geldiklerinde ayrı bir derin bas hoparlör ihtiyacını ortadan kaldırıyor.

HP aynı zamanda en çok satan iki OMEN PC'si Omen 15 Laptop ve Omen Obelist Desktop'u güncelledi. Artık OMEN 15 Laptop'ta NVIDIA GeForce RTX 20- serisi ekran kartları ve opsiyonel 802.11ax Wi-Fi bulunuyor11. OMEN Obelisk Desktop ise 64GB'a HyperX® Bellek, NVIDIA® GeForce RTX™2080Ti'a kadar ekran kartı, dokuzuncu nesle kadar Intel® Core™ i9-9900K CPU12 seçeneklerinin yanı sıra RAID0'lı Çift SSD ve sıvı soğutma sistemiyle güçlü oyunları başarıyla oynatabiliyor.

Fiyatlandırma ve ürünlerin satışa sunulması

Fiyatlandırma ve ürünlerin satışa sunulması
  • Pavilion 27 Quantum Dot Ekran'ın yaklaşık 429 € fiyatla mart ayında satışa sunulması planlanıyor.
  • HP Pavilion 27 FHD Ekran yaklaşık 329 € fiyatla şu anda satışta.
  • HP Pavilion 32 QHD Ekran'ın yaklaşık 449 € fiyatla şubat ayında satışa sunulması planlanıyor.
  • HP EliteBook x360 830 G5'in nisanda piyasada olması planlanıyor. Fiyatı, satışa sunulma tarihi yaklaşınca belirlenecek.
  • HP EliteDisplay E243p Sure View Monitör'ün mart ayında piyasada olması planlanıyor. Fiyatı, satışa sunulma tarihi yaklaşınca belirlenecek.
  • HP EliteOne 800 G5 AiO'nun temmuzda piyasada olması planlanıyor. Fiyatı, satışa sunulma tarihi yaklaşınca belirlenecek.
  • Entegre hoparlörlü OMEN X Emperium 65'in yaklaşık 4799 € fiyatla mart ayında piyasada olması planlanıyor.
  • Yenilenen OMEN 15 Laptop'un 1699 €'dan başlayan fiyatlarla şubat ayında piyasada olması planlanıyor.
  • Yenilenen OMEN Obelisk Desktop'ın 799 €'dan başlayan fiyatlarla mart ayında piyasada olması planlanıyor. Fiyat yapılandırmaya bağlı olarak farklılık gösterebilir.
  • HP 15.6 Odyssey Backpack'in 59.99 €'dan başlayan fiyatlarla mayıs ayında piyasada olması planlanıyor.
  • HP ENVY USB-C Hub'ın 59.99 €'dan başlayan fiyatlarla mart ayında piyasada olması planlanıyor.
Okuyucu Yorumları