İşte Microsoft'un "Modern" Klavye ve Faresi

Microsoft, yeni fare ve klavyesi ile, parmak izi okuyucuyu klavye tuşlarının içerisine yerleştirdi!

Microsoft'tan "modern" klavye ve fare!

Microsoft, yıllardır klavye ve fare üretiyor ve bu aksesuarlarıyla oldukça da rağbet görüyor. Stabil bir kullanım sağladığı, öte yandan tasarım çizgisiyle de her tür kullanıcıya uygunluğuyla bilinen bu cihazların arasına şimdi "modernlerini" de katan Microsoft, yeni ürünlerini hızlıca online mağazasına yerleştirdi.

Microsoft, yeni tanıttığı Modern Keyboard ile parmak izi sensörünü klavyeye yerleştirmiş. Ayrı bir sensör alanı yerine, sensörü fiziksel tuş içine yerleştiren Microsoft, böylece klavye üzerinde bir tuşa basarak parmak izinizi taratabilmenizi sağlıyor.

Modern klavyesi yanına yeni Modern Mouse'unu da ekleyen Microsoft, basit tabanlı ve yine klavyeye uygun olarak sade görünüşlü faresini de satışa sundu. Metalik kaydırma tekerleği ve Bluetooth'lu Modern Mouse 49.99 Dolar fiyatla satın alınabiliyor.

Şu anda Microsoft Store üzerinden satın alınabilen her iki ürün de, görselliğiyle her kullanıcının beğeneceği türden sadelik içeriyor. Microsoft Modern Keyboard fiyatı ise 129.99 Dolar olarak belirlenmiş.

Okuyucu Yorumları