İşte Note 7'nin iris tarayıcısının şartları!

Galaxy Note 7'nin iris tarayıcısıyla ilgili yeni bilgiler sızdı; dahası da var!

Note 7'de göz taramak için...

Galaxy Note 7'nin tanıtılmasına neredeyse 1 hafta kaldı, ancak yeni sızıntı telefonun arayüzünü ve iris tarayıcısının hayal kırıklığına uğratan detaylarını net biçimde ortaya çıkardı.

İris tarama işlevinin gözlük giyerken çalışmayabileceğini birkaç gün önce öğrenmiştik; Android Authority tarafından paylaşılan yeni ekran görüntüleri, bu bilgiyi doğruluyor. Maddelerden oluşan uzun yazıda işlevin kontakt lenslerle veya göz ameliyatı geçirenlerle çalışmayabileceği söyleniyor. Bunun yanında işlevin düzgün çalışması için Note 7'yi sabit ve yüz hizasında tutmanız, direkt güneş ışığında olmamanız gerekiyor.

İşte Note 7'nin iris tarayıcısının şartları!

Açıkçası işlev, rahatlıktan çok sorun getirecekmiş gibi görünüyor, ancak telefonun diğer özellikleri oldukça hoş. S Pen Air Command menüsü eskisi gibi görünürken, yanına ekranın belirli bir bölümünden GIF animasyonları oluşturma seçeneği eklenmiş. Arayüz TouchWiz'in son sürümlerine oldukça benzese de, bazı geliştirmeler yapılmış. Örneğin uygulamaların otomatik olarak alfabetik sıralanmasını sağlayabiliyorsunuz.

Zauba ithalat listesinden sızan detaylara göreyse Galaxy Note 7'de 12 megapiksellik optik görsel dengeleme özellikli bir arka kamera, 5 megapiksellik bir ön kamera bulunuyor. Bilgiler doğruysa bu kameralar, Galaxy S7'ninkilerle aynı görünüyor.

Okuyucu Yorumları