İşte Spigen'in Galaxy Fold Kılıf Prototipleri

Katlanan Samsung Galaxy Fold'un kılıfları nasıl olacak? İşte bir üreticinin şimdiden hazırladığı üç kılıf.

Galaxy Fold kılıfları göründü!

Galaxy Fold, mağaza raflarında sergileneceği güne yaklaşırken kılıf üreticileri, çıkış günü gelmeden önce kılıflarını hazır hale getirmeye çalışıyorlar. Bu alanda bilinen üreticilerden biri olan Spigen, kılıflarından üçünün görüntülerini paylaştı.

İşte Spigen'in Galaxy Fold Kılıf Prototipleri

Tough Armor, Ultra Hybrid ve Thin Fit adlı kılıflar, plastik ve silikon maddelerden oluşuyor ve Galaxy Fold için farklı seviyelerde koruma sunuyor. Yaklaşık 20 dolar fiyatla satılacak olan kılıfların tasarımı, temel olarak birbirine benziyor. Galaxy Fold'u düzgün kullanabilmek için menteşesinin rahatça açılıp kapanması gerekiyor. Kılıfların ne kadar iyi olduğunu da büyük ölçüde bu kısım belirleyecek gibi görünüyor. Firma, henüz kılıflar üzerinde çalışmayı tamamlamadığını, kılıfları Nisan ortasında piyasaya sürmeyi planladığını söylüyor.

Galaxy Fold henüz satılmadığından Spigen'in geliştirdiği kılıflar, Samsung'un sağladığı ölçülere dayanarak geliştirilmiş. Spigen, kılıflar üzerinde çalışmaya Galaxy Fold resmi olarak tanıtılmadan önce başladığını söylüyor. Firma, her tür dedikodu ve ihtimal için 20 farklı prototip geliştirdiğini söylüyor.

Galaxy Fold için kılıf geliştirmek, diğer katlanan telefonlara göre çok daha kolay olacak gibi görünüyor. Huawei, Xiaomi ve Oppo'nun telefonları (veya hayali telefonları), dışa doğru katlandığından, kılıf üreticilerinin işi zor olacak.

Okuyucu Yorumları