İşte Windows 10 Redstone 3 Konsept Animasyonları!

Creators Update henüz herkes için yayınlanmadı ancak bir sonraki büyük güncellemenin getirecekleri ortaya çıkıyor!

Windows 10'un yeni animasyonları!

Windows 10 Creators Update henüz herkes için yayınlanmadı ancak bir sonraki güncelleme için aç olanlar, yeni sızan animasyonlarla meraklarını giderebilirler.

Windows 10'un "Redstone 3" kod adıyla geliştirilen bir sonraki büyük güncellemesinin bu sene içinde PC'lere ulaşması bekleniyor. Güncellemenin sunacağı yenilikler arasında yenilenen tasarım dili ve Creators Update'in getirdiği yenilikler üzerindeki geliştirmeler var. Yeni işlevleri tam olarak sıralamak için şu an çok erken, ancak sızan saydam canlı kutucuklar, muhtemelen Microsoft'un Project Neon yolunda ilerlediğini gösteriyor.

Project Neon konseptlerini daha önce görme fırsatı bulsak da, yeni animasyonların tam olarak nasıl çalıştığını şimdiye kadar görmemiştik. Thurott.com'dan Brad Sams'in geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir makale, Redstone 3 ve Project Neon'un detaylarına değiniyor. Makalede yeni animasyonları ve paralaks efektlerini görebiliyoruz. Groove uygulamasındaki sanatçı simgesine dikkatle baktığımızda ise simgenin profil penceresi içinde yavaşça yer değiştirdiğini görebiliyoruz ve bizce bu oldukça hoş bir efekt...

Elbette bu animasyonlarda gördüklerimizin, henüz tamamlanmamış "konseptlere" ait olduğunu vurgulamamız gerek.

Redstone 3 tablet modu konsepti.

İşte Windows 10 Redstone 3 Konsept Animasyonları!

Yukarıdaki simge ise OneDrive'ın merakla beklenen "yer tutucu" işlevinin simgesi. Bu işlevin Microsoft içerisinde "on-demand files" olarak adlandırıldığı söyleniyor.

Build 2017 konferansına haftalar kaldığından, daha fazla bilgiye ulaşmamız için çok fazla beklememize gerek kalmayacak.

Okuyucu Yorumları