Johnny Depp, 2 yılı aşkın bir sürenin ardından Netflix ile geri dönüyor

Amber Heard ile zorlu bir dava süreci yaşayan Johnny Depp, 2 yılın ardından Netflix ile geri dönmeye hazırlanıyor.

Johnny Depp, Netflix ile geri dönüyor

2022 yılının büyük bir kısmını eski eşi Amber Heard ile zorlu bir dava sürecinde geçiren Johnny Depp, iki yılı aşkın bir sürenin ardından ilk filmi ile Netflix’e gelecek. En son 2020 yılında yayımlanan uzun metrajlı drama filmi Minamata’da görülen Depp’in, La favorite’te Fransız kıralı Kral Louis XV’i oynayacağı doğrulandı.

Depp ve Netflix’in ortaklığına dair ilk haberler 7 Temmuz tarihinde Bloomberg’in haberlerinin, Depp’in yeni filminin finansına ve yayınlanmasına Netflix’in yardımcı olacağı bilgileriyle ortaya çıkmıştı. Ancak daha sonra bir Netflix sözcüsü ile görüşen TechRadar tarafından doğrulandığı üzere akış devi film için finans desteği sağlamayacak, bunun yerine sinema yayımının ardından filmin platform üzerinde gösterimi için lisansları aldı.

La Favorite’in yapımını, Fransız şirketi Why Not Productions üstleniyor. Filmin 2023 yılında Fransa’da sinemalarda gösterime girmesi bekleniyor ve bundan 15 ay sonra Netflix üzerinde yayımlanacak. Ancak bu durumda bile sadece Netflix’in Fransız üyeleri tarafından izlenebilir olacak.

Fransa’nın tarihi Versailles Sarayı’nda çekilen sahnelerin de bulunduğu filmde, Depp’e Maiwenn Le Besco eşlik edecek. Maiwenn, filmin hem yönetmenliğini hem de yıldız rolünü üstlenecek.

İkilinin yanı sıra filmde Pierre Richard ve Noémie Lvovsky de yer alacak…