Kafa karıştıran açıklamalar: Wonder Woman 3 olacak mı?

70'li yılların ünlü aktrisi Lynda Carter, Wonder Woman'ın sinematik serüvenini tamamlayabilmesi için hayranların bir araya gelerek James Gunn ve Peter Safran'a baskı yapması gerektiğini söylüyor.

Kafa karıştıran açıklamalar: Wonder Woman 3 olacak mı?

Yeni DC film evrenini 2025'te yayınlanacak Superman filmine kadar göremeyecek olsak da eski filmlerin kendi cep evrenlerinde ya da yeni tür filmlerde devam etmesi için hala bir umut var. Ama Wonder Woman'ın hikayesinin devam edeceğine dair şimdilik fazla umutlu olmamakta yarar var.

Yahoo Entertainment'a konuşan, 70'li yıllarda Wonder Woman serisinde süper kahramana hayat veren aktris Lynda Carter'a şu anda ortada olmayan Wonder Woman 3 hakkında sorular soruldu. Carter'a göre filmin devamının çekilmesinin tek yolu, DC hayranlarının en iyi yaptıkları şeyi yapmaları: Bir araya gelerek James Gunn ve Peter Safran'a baskı yapmak. Carter, "Hayranlardan yeterli baskı gelmediği sürece bunu yapmayı akıllarından bile geçireceklerini sanmıyorum" diyor.

Carter herhangi bir hayran hareketinden söz etmese de, Snyder Cut hareketinin aklından geçtiğini tahmin etmek zor değil. Zira kendisi, Gal Gadot'un başrolde olduğu iki filmin süper kahraman türüne özgü bir şey sunan "harika bir franchise" olduğunu düşünüyor. Carter, Wonder Woman'ın diğer karakterlerden farklı olduğunu belirtiyor. Eski oyuncu, Wonder Woman hakkında, "O sadece bir süper kahraman değil. Onun her şeyi barışçıl çözümlerle ilgili. Agresif olmak için agresif değil. Bu farklı bir hikaye. İçsel güç ve dışsal güçle ilgili. Neden ertelediklerini bilmiyorum" ifadelerini kullanıyor.

Gerçek şu ki; yönetmen Jenkins, Disney için yeniden bir Rogue Squadron filmi çekiyor, Gadot ise şu an başka filmlerle meşgul. Dolayısıyla filmin kısa sürede çekilmeye başlaması zor görünüyor. Diana'nın sinemalardaki geleceği ne olursa olsun, muhtemelen Gadot ve Jenkins'siz ve hatta muhtemelen Carter'sız olacak.