'Kalbini Sev' uygulaması yayınlandı

Becel 'Kalbini Sev' uygulaması ile harekete var mısın?

'Kalbini Sev' uygulaması

Becel, yeni 'Kalbini Sev' uygulaması ile tüketicileri aktif yaşama çağırıyor. Uygulamayı indiren kullanıcılar hem farklı yürüyüş ve koşu parkur alternatifleri arasından seçim yapabiliyor hem de yürürken harcadıkları kaloriye uygun kalp dostu pratik yemek tariflerine ulaşabiliyor. Üstelik attıkları her adımda kalp toplayan kullanıcıları sürpriz hediyeler bekliyor.

40 yılı aşkın bir süredir kalp sağlığı konusunda aktif bir rol üstlenen Becel, tüketicileri sağlıklı yaşama yönlendirmek amacıyla akıllı telefonlara yönelik 'Kalbini Sev' uygulamasını geliştirdi.

Aktif yaşam ile ilgili temel bilgileri tek bir uygulamada toplayan 'Kalbini Sev' ile kullanıcılar keyifli parkurlar arasından dilediklerini seçip kendilerine her seferinde farklı rotalar belirleyerek sporu daha keyifli hale getirebiliyor. Uygulama üzerinden yürüdükleri/koştukları mesafeyi ve yaktıkları kalorileri de takip edebilen kullanıcılar, farklı parkur alternatiflerini mesafe ve kazanacakları kalp sayısı gibi detaylarıyla birlikte görüntüleyebiliyor. Kullanıcılar ayrıca, güncellenen onlarca kalp dostu tarif üzerinden, harcadıkları kaloriye göre tarif önerilerine ulaşabiliyor.

'Kalbini Sev' uygulamasını indiren kullanıcılar attıkları her adımda Becel kalpleri de topluyor. Yürünen veya koşulan her kilometre için 50 kalp biriktiren uygulama ile 5 bin kalbe ulaşan ilk 3000 şanslı kullanıcı bir çift Nike yürüyüş ayakkabısının sahibi oluyor.

Becel 'Kalbini Sev' uygulaması App Store'dan ve Google Play'den ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Okuyucu Yorumları