Kendi fotoğrafınızla eğlenin!

Bu 3 eğlenceli online uygulama, kendi yüzünüzü kullanarak sizi çok eğlendirecek...

Can sıkıntısına 3 kesin çözüm

Fotoğrafları düzenlemeniz ve üzerinde eğlenceli efektler uygulamanız için Photoshop'ta uzman olmanız şart değil. Bu yazımızda size tanıtacağımız 3 fotoğraf düzenleme aracı ile yüzünüzü eğlenceli bir şekilde yüksek kaliteli fotoğraflara entegre edebileceksiniz. Bunu yapmak ise sadece birkaç saniyenizi alacak.

1. Photo505

Photo505'de tüm yapmanız gereken, yüzünüzün fotoğrafını yüklemek veya web kameranızla yeni bir fotoğraf çekmek. Yüzünüzü yerleştirebileceğiniz yaklaşık 200 şablon bulunuyor. Bunlar arasında dergi, gazete, sokak afişleri, "aranıyor" posteri, t-shirt, dövme ve çok daha fazlası var.

Araça oluşturduğunuz fotoğraflar ise şaşırtıcı bir biçimde yüksek kalitede. Fotoğraflara herhangi bir işaret koyulmadığından istediğiniz yerde kullanmanız mümkün.

Lunarpix

Lunarpix
Resimler; filmler, ünlüler, kostümler, çocuklar ve spor olmak üzere 5 kategoriye ayrılıyor

2. Lunarpix

Diğer bir çevrimiçi fotoğraf düzenleme aracı olan LunarPix, size düzinelerce farklı fotoğraf efekti sunuyor. İnanılmaz fotoğraf efektleri yanında, yüz efetleri sayesinde kendinizi ünlü bir şahsiyetin yanında veya kendisi olarak gösterebilirsiniz.

Resimler; filmler, ünlüler, kostümler, çocuklar ve spor olmak üzere 5 kategoriye ayrılıyor

WriteOnIt

WriteOnIt
Oluşturduğunuz fotoğraflara metin eklemenize de izin veriyor

3. WriteOnIt

WriteOnIt ile kart, fotomontaj veya dergi kapağı oluşturabilir, fotoğraflara yüzünüzü yerleştirebilirsiniz.

Bu araçla oluşturulan fotoğraflar, önceki tanıttığımız iki araca göre daha düşük kaliteli gibi görünüyor. Araç, fotoğraflara küçük bir filigran da ekliyor. Ancak sunulan efektlerin çeşitliliği, aracı denemeye değer kılıyor.

Okuyucu Yorumları