Kimsenin beklemediği Galaxy!

Samsung'un Galaxy serisine bir üye daha ekleniyor. Ama bu seferki üye biraz farklı...

Kimsenin beklemediği Galaxy!

Samsung'un yıllardır kullandığı Galaxy adı sadece akıllı telefonla, medya oynatıcıyla ya da tabletle anılmaktan öteye gidecek. Zira IFA 2012'de tanıtılan yepyeni bir ürün aramıza katılmayı bekliyor.

"The Samsung Galaxy Camera" adı altında satışa sunulacak olan dijital fotoğraf makinesi, 16 megapiksel çözünürlüğe ve 23 mm'den başlayan 3 inçlik f/ 2.8 21x optik zoom lense sahip olacak. Ürünün belki de en önemli özelliklerinden bir tanesi, Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemiyle karşımıza çıkacak olması. Bu da Samsung Galaxy Camera'nın içerisinde Facebook, Instagram ve diğer birçok uygulama barındırması anlamına geliyor.

Sahip olduğu Wi-Fi bağlantısı sayesinde tüm bu uygulamaları rahatça indirmemize olanak tanıyacağı gibi,aynı zamanda elektronik posta ve de sosyal medya üzerinden paylaşım yapmamızı da mümkün hale getirecek.

Üzerinde 8GB'lık dahili hafıza bulunmasıyla yetinmeyen kamera, micro SD ile çok daha büyük kapasitelere ulaşabildiği gibi, 4.77 inçlik HD Super Clear Touch Display LCD ekrana sahip olmasıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sadece telefonlarda görmeye alıştığımız auto cloud back-up, smart content manager, photo wizard, movie wizard, voice control ve Drop Box'a bağlantı opsiyonlarıysa cabası.

Ürünün net çıkış tarihi ve fiyatı hakkındaysa henüz bir açıklama yapılmadı.

Okuyucu Yorumları