Kinect'in yeni mucizesi!

Xbox One ve Kinect ikilisi, bize neler sunabileceğini bu son örnekle bir kez daha kanıtladı!

Kinect'in yeni mucizesi!

Xbox One kullanıcıları için yeni "The Mall" uygulaması sayesinde yeni bir online alışveriş deneyimi sunulmuş durumda. Bu üçüncü parti uygulama, kullanıcıların Kinect hareket algılayıcısı aracılığı ile giysileri ve aksesuarları "sanal olarak" denemelerine ve PowaTag mobil uygulaması ile hızlı bir şekilde almalarına imkan tanıyor.

The Mall, kullanıcıların kendi oturma odalarında sanal bir deneme odasına ve çoğu büyük markanın giysilerine ulaşmalarına imkan tanıyan ilk Xbox One uygulaması olarak dikkat çekiyor. Uygulama, e-Ticaret firması Von Bismark tarafından tasarlanmış ve "PowaTag" dijital cüzdan uygulamasını sıkı bir şekilde hizmete bağlayarak alışveriş işlemini kolaylaştırıyor.

Firma, Xbox One üzerindeki Tha Mall uygulamasının, vizyonlarının ilk devasa adımı olduğunu söylüyor. Xbox'ın evinizde fiziksel e-ticaret hizmeti sunmak için en iyi yöntem olduğunu söyleyen firma, Kinect kamerası ile giysileri fiziksel olarak denemeye en yakın hizmeti sunabildiklerini iddia ediyor.

Uygulama şu anda ABD vatandaşları için geniş bir katalogdan seçenekler sunuyor ama 2016 yılının Şubat ayında Birleşik Krallık ve Kanada'ya da ulaşması bekleniyor. Alışverişi gerçekleştirmek için gereken PowaTag uygulaması ise Apple App Store ve Google Play üzerinden indirilebiliyor...

Okuyucu Yorumları