Kingston IronKey D300 Şifreli USB Sürücüye Ödül

Kingston IronKey D300 şifreli USB sürücü, iki "Govies 2018" ödülü kazandı.

Şifreli USB sürücüye ödül

Kingston Digital Inc, IronKey™ D300 şifreli USB Flash sürücüsünün 2018 'Govies' Devlet Güvenlik Ödülleri'nde Şifreleme ve Siber Güvenlik Çözümleri kategorilerinde sırasıyla Platin ve Altın ödül kazandığını duyurdu. Security Today ve GovSec adlı yayınların sponsorluğunu yaptığı ödüller, olağanüstü performans sergileyen devlet güvenlik ürünlerine veriliyor.

"IronKey D300, hassas verileri korumak için en iyi çözümlerden biri olarak tanınıyor." diyen Kingston Şifreli USB İş Birimi Müdürü Richard Kanadjian, sözlerini şöyle sürdürdü: "Güvenlik sektöründen uzmanların Kingston'ı "Govies" ödüllerine layık görmesi bizim için büyük önem taşıyor. Devletin her kademesinde uzaktan/mobil çalışanların sayısının artması ve bu kişilerin gizli verileri ve bilgileri taşıması nedeniyle kaybolan veya çalışan dijital cihazların ortaya çıkardığı riskin azaltılması şart.IronKey D300 sürücüsünün sunduğu veri koruması bu alanda en üst seviyede."

Kullanımı kolay ve özelleştirilebilir bir yapıda olan Kingston IronKey D300, standart ve yönetilebilir modellere sahip. FIPS 140-2 Level 3 sertifikasına sahip olan üründe XTS modunda donanım tabanlı 256-bit AES şifreleme kullanılıyor. Sürücü, kullanıcıların daha da rahat hissetmesi için dijital imzalı yazılım kullanarak BadUSB'den etkilenmiyor. İzinsiz erişimi engellemek için karmaşık parola korumasına yer veriliyor. Ayrıca, şifreleme ve şifre çözme işlemleri yüzde 100 sürücü üzerinde yapılıyor ve bağlanılan sistemde hiçbir iz bırakılmıyor. Kaba kuvvet saldırılarına karşı koruma için ise parola 10 kere yanlış girildiğinde IronKey D300 kendini biçimlendiriyor. Çinko kaplaması sayesinde en zorlu koşullara dayanan ürün, kurcalandığında belli olmasını sağlayan epoksi mühürle de fiziksel bir güvenlik katmanı sunuyor. Sürücü ayrıca 1,2 metreye kadar suya dayanıklı (IEC60529 IXP8 standardı).

IronKey D300, SuperSpeed USB 3.0 teknolojisi sayesinde yüksek hızlı veri aktarımı yapabiliyor. Böylece kullanıcılar güvenlik için hızdan ödün vermek zorunda kalmıyor. Kingston'ın 30 yıllık kaliteli teknoloji çözümleri, NAND Flash bellek ve kontrolcü teknolojileri deneyimiyle kullanıcılar uzun yıllar kullanabilecekleri güvenilir bir çözüme kavuşuyor. IronKey D300 ayrıca daha önce, American Security Today adlı dijital yayının sponsorluğunda gerçekleşen 2017 "ASTORS" İç Güvenlik Ödülleri programında "En İyi Veri Depolama Güvenliği Çözümü" dalında Platin "ASTORS" Ödülü kazanmıştı. Ödüllü IronKey D300 USB sürücü, 4 GB ve 128 GB kapasiteli modellere sahip efsanevi Kingston güvenilirliğiyle geliyor. Daha fazla bilgi için www.kingston.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları