Kingston Yeni FURY Renegade Serisi Belleklerini Duyurdu

Bellek ürünleriyle bilinen Kingston, yüksek performans birimi olan Kingston FURY Renegade DDR4 belleklerin güncellenmiş yeni görünümünü duyurdu.

Kingston Yeni DDR4 Belleklerini Duyurdu

Kingston, yüksek performans birimi olan Kingston FURY Renegade DDR4 belleklerin güncellenmiş yeni görünümünü duyurdu.

Kingston FURY Renegade DDR4 bellekler, 8GB-32GB kapasiteli tek modüller halinde ve 16GB-256GB kapasitelerde 2, 4 ve 8'li kitler halinde sunuluyor. Kingston FURY Renegade DDR4 RGB ve Kingston FURY Beast DDR4 RGB, Kingston FURY CTRL RGB aracıyla 18 dahili RGB aydınlatma efektinden birini seçip özelleştirme yoluyla daha da kişiselleştirilebiliyor. Kingston FURY Renegade DDR4 ve Kingston FURY Beast DDR4 serileri, AMD Ryzen ve Intel® XMP Sertifikalı ya da XMP Ready için hazır olarak sunuluyor. Böylece AMD ve Intel'in en yeni yonga setleri için optimize edilmiş profillerle kullanıma hazır hale getirilebiliyor.

Kingston FURY Renegade DDR4, 5333MT/s'ye kadar hız sunuyor. İki tonlu siyah ısı dağıtıcıya sahip bellekler, ısıyı yöneterek en iyi performansı sağlamayı amaçlıyor.

Kingston FURY Renegade DDR4 RGB ise Kingston FURY'nin patentli Infrared Sync Technology ile kilit altında tutulan dinamik RGB aydınlatma efektleri oluşturmak için 10 LED ile aydınlatılan şık çift tonlu siyah ısı dağıtıcıya sahip. Performans olaraksa 4600MT/sn'ye kadar hıza ulaşabiliyor.

Kingston FURY Beast DDR4 RGB, 3733MT/sn'ye varan bir hız sunuyor. Siyah ısı dağıtıcısına sahip belleğin ekstra olarak RGB aydınlatması bulunuyor. Intel XMP Sertifikalı model, XMP-Hazır ve AMD Ryzen için Hazır profiller arasından seçim yapmaya imkan tanıyor.