Kingston yeni nesil SSDNow V serisini duyurdu

Kingston, masaüstü ve taşınabilir PC'lere yönelik yeni "hesaplı" SSD çözümünü ortaya çıkardı!

Kingston'dan yeni SSD serisi

Kingston Technology Company'nin flash bellek teknolojisi alanında uzman şirketi Kingston Digital, Inc., maliyet avantajlı yeni nesil SSDNow V serisi sabit disk sürücülerini pazara sunmaya başladı. Kingston SSDNow V300, mevcut masaüstü ve taşınabilir PC'lerini hesaplı çözümlerle güncellemek isteyen tüketicilere uygun bir seçenek sunuyor.

Yeni SSDNow V300, dakikada 7200 devir yapan herhangi bir sabit disk sürücüden 10 kat daha hızlı çalışıyor. Kingston için geliştirilmiş bir LSI SandForce Flash Veri Depolama İşlemcisi (Flash Storage Processor – FSP) çözümüyle güçlendirilen ve endüstri lideri 19 nm NAND Flash bellekle optimize edilen SSDNow V300, saniyede 450 MB'ye kadar çıkabilen bir hızda ve ardı ardına veri yazma ve okuma performansıyla kullanıcıyı şaşırtıyor.

En iyi kalitede teknoloji bileşenlerini kullanan SSDNow V300, ilk kez SSD kullanmayı düşünenler ya da sistemlerini güncellemek isteyenlere kalite, performans ve hesaplı bir çözümü birlikte sunuyor.

Masaüstü ve dizüstü PC ortamlarında tek başına çalışmak için tasarlanan SSDNow V300, klonlama yazılımı ve diğer aksesuarları içeren bir güncelleme kitiyle geliyor. SSDNow V300 üç yıllık garanti süresi, ücretsiz teknik destek ve Kingston güvencesiyle pazara sunuluyor.

Okuyucu Yorumları