Küçük, şık power bank seçeneği

TP-LINK PB2600 power bank, yüksek güvenlikli ve 2600mAh gücünde pile sahip.

Şık power bank seçeneği

Güvenilir power bank'ları ile pazarda güçlü bir oyuncu olan TP-LINK, küçük ve şık yeni bir power bank modelini satışa sunuyor. PB2600 model power bank, ruju andıran kompakt tasarımı ile çantada, cepte her yere rahatlıkla taşınabiliyor. Başta kadınlar olmak üzere küçük, rahat taşınabilen power bank arayan herkesin beğeneceği TP-LINK'in yeni power bank'ı diğer modellerde olduğu gibi güçlü güvenlik özellikleri ile donatılmış, sağlam ve güvenilir ürün.

Akıllı telefon (iPhone, Android) ve tabletleri (iPAD ve Android) güvenle şarj edebilen PB2600, 2600mAh gücünde pile sahip. Hafif ve rahat taşınabilen ürün, acil durumlarda şarjı biten akıllı telefon ve tabletleri kolayca ve güvenli bir şekilde şarj etmeyi sağlıyor. Tam 6 farklı korumaya sahip olan ürün, şarj ettiği cihazlara asla zarar vermiyor. Kısa devre, aşırı akım, aşırı gerilim gibi birçok güvenlik korumasına sahip olan ürün, hem cihazlara hem kullanıcılara zarar vermeden, pil ömrünü koruyarak şarj sorununu çözüyor.

Tüm 5V girişli dijital cihazlarla uyumlu olan ürün, bu cihazları şarj edebiliyor. TP-LINK'in dünya çapındaki ileri enerji teknolojileri ile donatılmış olan ürün, enerji verimliğinde de iddialı. Yüzde 90 enerji verimliliği oranına sahip olan PB2600, cihazları şarj ederken gereksiz enerji kaybını önlüyor.

TP-LINK PB2600'ün tavsiye edilen satış fiyatı 15 USD + KDV olarak açıklanıyor.

Okuyucu Yorumları