Kurumsal alanda daha akıcı veri trafiği

Qualcomm kurumsal ağ kapasitesini üçe katlıyor; ağ performansı, güvenlik ve verimliliği artırıyor.

Qualcomm'dan kurumsal atak

Qualcomm Incorporated (NASDAQ: QCOM), iştiraki Qualcomm Atheros, Inc.'nin, özellik bakımından zengin, yüksek performanslı bir kurumsal bağlantı platformu ile kurumsal ağlarda veri trafiğini daha akıcı hale getireceğini duyurdu. Qualcomm Atheros, hızla artan cihaz sayısı ve kurumsal ağlar arasında hacmi sürekli artan veri trafiğine destek vermek için, karmaşık erişim noktalarını (AP'ler) etkin hale getirecek bir teknolojiyi sunuyor. Bu teknoloji sayesinde kurumlar, yapılandırılan power-over-Ethernet (PoE) limitlerinin içerisinde kalırken, en üst teknolojiye sahip Wi-Fi® bağlantısının avantajlarından yararlanabiliyor ve ağ güvenliği, kapasite ve performansta artış sağlayabiliyor. Yeni referans tasarımı güçlü ve verimli Qualcomm® Internet Processor (IPQ) ve Qualcomm® MI " EFX olarak da bilinen MU-MIMO teknolojisine sahip, Qualcomm® VIVE™ 11ac çözümlerinin devrim niteliğindeki özelliklerini içeriyor.

Ruckus Wireless Başkanı ve CEO'su Selina Lo, yeni çözümler hakkında şunları söylüyor: "802.11ac teknolojisi ve 5 GHz becerili, daha güçlü mobil cihazların gelişi, her yerde kamusal ve özel Wi-Fi ağlarının dur durak bilmeyen yaygınlaşma sürecinin birleşimi kurumsal ve servis sağlayıcı tabanlı Wi-Fi pazarlarının büyümesinin yeni dönemine yön verecek. 802.11ac Wave 2'nin içerisinde yer alan yeni MU-MIMO teknolojisi Wi-Fi ağlarının bir sonraki nesli dahilinde daha fazla kapasite sağlama ve uyumlu cihazlara daha fazla destek sunma açısından büyük önem taşıyor. Zira bu sayede kurumlar durmak bilmeyen mobil kullanım ve trafik büyümesi ile daha rahat baş edebilecekler. Qualcomm Atheros'un 802.11ac teknolojisinde sergilediği liderlik ve sunduğu inovasyonlar, Wi-Fi becerilerinin daha da gelişmesi ve hem kurumsal hem de servis sağlayıcı tabanlı ağlardaki yaşamsallığın sürdürülebilirliği açısından tamamlayıcı bir rol üstlenecektir."

Qualcomm Atheros, Inc. Ürün Yönetiminden Sorumlu Kıdemli Direktörü Irvind Ghai ise şunları söylüyor: "Kendi Cihazını Getir fenomeni, içerik açısından zengin uygulamaların hızlı büyümesiyle birlikte, kurumsal seviyede güvenlik ve daha hızlı bağlantı gibi taleplere olan ihtiyacı da artırdı. Qualcomm Internet Processor ve MU " EFX teknoloji VIVE'nin güçlerini birleştirmesi, iş yerinde bağlantı ve üretkenlik imkânlarını artırarak, iş süreçleri açısından kritik öneme sahip bilgilere, sistemlere ve bulut servislerine güvenilir ve her daim açık erişim sağlayacaktır."

Okuyucu Yorumları