Kyocera ile A4 baskıda devrim

Kyocera Document Solutions, A4 baskıda devrim yaratıyor.

Kyocera devrim yaratıyor!

Çok fonksiyonlu fotokopi makineleri, lazer yazıcılar ve yazılım çözümleri gibi dokümantasyon sistemleri üreticilerinden Japon KYOCERA Document Solutions portföyüne eklediği yeni renkli A4 çok fonksiyonlu fotokopi makinesi serisinin heyecanı yaşıyor. Yeni ürünlerde normalde A3 ürünlerde görmeye alışık olduğumuz kağıt kullanımı ve sonlandırma seçenekleri mevcut olup, 3.100 sayfalık kağıt kapasitesi, standart dubleks yazdırma, tarayıcı, fotokopi ve opsiyonel faks özellikleri var. Gelişmiş sonlandırıcı seçenekleri ile ürünler şimdiden pazarda iddialı konumda. Ürünler, yalnızca fonksiyonelliği sebebiyle A3 MFP kullanan küçükten büyüğe tüm iş grupları için idealdir.

Yeni KYOCERA ürünler, TASKalfa 406ci, 356ci ve 306ci, en kolay şekilde son kullanıcının iş akışlarını dijitalleştirmesini sağlar. Dakikada 40, 35 ve 30 sayfa baskı hızına sahip cihazlar, en iyi çıktı sonuçları için 1.200 dpi'a kadar baskı çözünürlüğü ile donatılmıştır. Ürünler, yer tasarrufu yaptıran masaüstü modelden beş tepsili konsol cihaza kadar değişen konfigürasyonları ile renkli ihtiyacı olan her departmanın ihtiyacını rahatlıkla karşılayabilir. Tüm üç cihaz var olan iş akışlarına kolayca entegre edilebilir ve kurumun belirgin ihtiyaçları için terzi usulü özelleştirilebilir. KYOCERA'nın HyPAS uygulamaları ise güvenliği iyileştirir ve kontrol paneli aracılığı ile kolay kullanım sağlar.

KYOCERA Bilgitaş İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Türkay Terzigil konu ile ilgili görüşlerini "Yeni ürünler, okullar gibi kısıtlı bütçe ile mücadele eden ancak aynı zamanda gelişmiş sonlandırıcı seçeneklerine ihtiyacı olan organizasyonlara A4 fiyatına A3 fonksiyonelliğinden faydalanma imkanı sunuyor. Fotokopi makineleri, üstün çıktı yönetimi sunarken, dokümanların saklanan, düzenlenen ve paylaşılan dijital dosyalar haline gelmesini sağlıyor. A6 kağıt boyutundan 1220 mm.'e kadar banner baskı ise diğer örneklerden yalnızca birisi. Ürünler, düşük işletme maliyetinin yanı sıra daha düşük başlangıç yatırımı isteyen müşteriler için idealdir ve tabii ki kullanıcılar MFP fonksiyonelliğine tam erişime sahiptir" şeklinde belirtmiştir.

KYOCERA bu A4 MFP serisini şimdiye kadar yalnızca A3 ürünlerde bulunan performansı yaymak için optimize etti. Ürünler doküman çıktı ve sonlandırmanın hayati önem taşıdığı ortamlar için idealdir. Ayrıca tüm bu özelliklerin yanı sıra güvenlikten veya mobil baskı kabiliyetinden ödün verilmemiştir. Azaltılmış arıza süresi ise KYOCERA cihazlara yapacağınız yatırım sayesinde işletmenizin hemen tasarruf etmeye başlayacağı anlamına gelmektedir.

Okuyucu Yorumları