KYOCERA'dan üstün performanslı yeni A3 yazıcı

KYOCERA üstün performanslı yeni A3 yazıcısını piyasaya sürdü!

KYOCERA'dan yeni yazıcı!

Bilgitaş'ın distribitörü olduğu Japon Kyocera Document Solutions, ürün gamına bir yenisini daha ekledi. ECOSYS P4040dn dakikada 40 sayfa A4 baskı hızına sahip, farklı ebatta çıktı ve güvenlik özelliklerine ihtiyaç duyan iş gruplarına hitap eden olan hızlı ve kompakt bir ürün olarak tasarlanmıştır.

Bir önceki seride yer alan FS-6970dn'nin yerine gelen ürün, birçok farklı özelliği barındırmaktadır. Düşük sayfa başı maliyeti sınıfında oldukça rekabetçi olup, kağıt kasedi ve çok amaçlı tepsiden birbirinden farklı kağıt tipleri ve A6 'dan A3'e farklı kağıt ebatlarını desteklemektedir.

Özellikle birden fazla kullanıcının aynı ürünü kullandığı durumlarda doküman güvenliliği gün geçtikte önem kazanmaktadır, bu yüzden P4040dn güvenliği sağlamak amacıyla birçok gelişmiş özellik içermektedir. Private Print ile cihaz üzerinde bulunan alfanumerik tuşlardan faydalanılarak talep üzerine çıktı alınabilmektedir, kimlik doğrulama için opsiyonel kart okuyucu konumlandırılabilmekte ve şirket bilgilerini koruyarak ürün seviyesinde güvenlik sağlayan opsiyonel veri güvenlik kiti eklenebilmektedir.

P4040dn özellikle bankalar, muhasebe ve inşaat sektörleri gibi, birden fazla lokasyondan bağlantının mecbur olduğu dikey pazarlara hitap etmektedir. Kyocera'nın AirPrint ve Mopria (Mobile Printing Alliance) ile uyumlu mobil yazdırma uygulaması gerçek bir son kullanıcı tecrübesi yaratarak herhangi bir cihazdan yazdırma imkanı sağlamaktadır.

1959 yılında Japonya'nın Kyoto şehrinde kurulan KYOCERA şirketler grubu, seramik parçalar, güneş enerjisi panelleri, endüstriyel kesiciler, yarı iletken ve elektronik parçalar, LCD ekran ve dokunmatik paneller, telekomunikasyon ekipmanları, tıbbi malzeme, kimyasal malzemeler, fotokopi ve lazer yazıcı sektörlerinde faaliyet göstermektedir. 12.72 milyar dolarlık 2014 mali yılı cirosu ve 68.185 çalışanı ile Fortune 500 şirket listesinde yer alan KYOCERA'nın temel felsefesi doğayı koruyan, yaşam kalitesini arttıran ürünler geliştirmektir.

KYOCERA grup cirosunun %18.6'sına sahip olan dünyanın lider dökümantasyon çözümleri üreticilerinden KYOCERA Document Solutions şirketi, uzun ömürlü parçalarıyla sunduğu düşük toplam sahip olma maliyeti ile müşterilerine yazıcılar, çok fonksiyonlu sistemler, dökümantasyon yazılımlarından oluşan ürün yelpazesini sunmaktadır. KYOCERA dokümantasyon ürünlerinin temelini oluşturan ECOSYS konsepti Ekonomi, Ekoloji ve Sistem kavramlarına dayanmaktadır. Uzun ömürlü parçalara sahip olan ECOSYS cihazlar bakım, yönetim ve sarf maliyetlerini içeren toplam sahip olma maliyetini minimuma indirirken, maksimum verim, dayanıklılık ve çevre koruması sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Okuyucu Yorumları