Leitz IQ Kağıt İmha Makineleri Satışa Sunuldu

Leitz IQ serisi kağıt sıkışma sorununun Türkiye'de de tarihe karışmasını sağlıyor.

Leitz IQ satışa sunuldu

Alman ofis ürünleri üreticisi Leitz'ın sahibi ACCO, açılımı akıllı (Intelligent) ve sessiz (Quiet) olan Leitz IQ serisinin bütün üyeleriyle kağıt sıkışma sorununun Türkiye'de de tarihe karışmasını sağlıyor.

Leitz IQ serisi cihazlara öğütebilceğinden fazla kağıt koyulursa işlemi otomatik olarak durduruyor ve kağıtları yukarı çıkarıyor. Leitz IQ cihazları, modeline bağlı olarak 5 ile 20 sayfa kağıdı aynı anda imha edebiliyor. Hafif dokunuşları bile algılayabilecek kadar hassas tuşlarıyla kolay bir kullanım sunan seri, aynı zamanda ince yapısıyla masaların altına sığarak ofis alanını da daraltmıyor. Sessiz imha birimleri ve 4 saate kadar kesintisiz çalışabilen motorları sayesinde kağıtları uzun süre ara vermeden ve sessiz bir şekilde imha edebiliyor.

25 Mayıs 2018'de Avrupa'da yürürlüğe giren GVKD (Genel Veri Koruma Düzenlemesi), sadece dijital verileri değil, kağıtların üzerindeki verileri de kapsıyor. Dolayısıyla kağıt imha makineleri de firmalar için siber güvenlik sistemleri kadar önemli. Tüm üyelerinin GVKD ile uyumlu olduğu Leitz IQ serisinin P3 ve P4 modelleri, evlerinde özel belge imha etmesi gereken kullanıcılara hitap ediyor. Maksimum güvenlik gerekliliklerini karşılayacak şekilde geliştirilen P5 ve devamı ise hukuk, finans ve İK gibi departmanlar için birebir. IQ serisinin P4 ve P6 arasındaki üyeleri ise Leitz'ın en gelişmiş kağıt imha makineleri olarak öne çıkıyor. En gelişmiş model olan P6+, kağıtları normalin iki katı küçük parçalara ayırırken, P5+ ise Alman Standartlar Enstitüsü'nün (DIN) belirlediği boyutun üç katına kadar parçalayabiliyor. Leitz IQ serisiyle kağıt imha ederken kağıtlardaki zımba veya ataşları çıkarmak gerekmiyor. Kullanıcı dostu Leitz IQ serisindeki makinelerin atık seviyesini gösteren pencereye sahip depolama kutusu ise 23 ila 30 litre arasında atık kağıt alabiliyor.

Leitz IQ Cihazlarının Fiyatları

Leitz IQ HomeOffice Evrak İmha Makinesinin tavsiye edilen perakende satış fiyatı 600 TL'dir.

Leitz IQ Office P4 Evrak İmha Makinesinin tavsiye edilen perakende satış fiyatı 1.500 TL'dir.

Leitz IQ Office P5 Evrak İmha Makinesinin tavsiye edilen perakende satış fiyatı 1.700 TL'dir.

Leitz IQ Office Pro P4 Evrak İmha Makinesinin tavsiye edilen perakende satış fiyatı 2.500 TL'dir.

Leitz IQ Office Pro P5 Evrak İmha Makinesinin tavsiye edilen perakende satış fiyatı 2.600 TL'dir.

Leitz IQ Office Pro P5+Evrak İmha Makinesinin tavsiye edilen perakende satış fiyatı 3.200 TL'dir.

Leitz IQ Office Pro P6+ Evrak İmha Makinesinin tavsiye edilen perakende satış fiyatı 5.000 TL'dir

Okuyucu Yorumları