Lenovo Tab 4, Çocuk Hesabı Seçeneğiyle Geldi

Yeni Lenovo Tab 4'ler, ebeveyn ve çocuklar için ayrı kullanıcı hesabı tanımlama seçeneği sunuyor!

Lenovo Tab 4'ten çekici işlevler!

Lenovo, çekici özelliklere sahip yeni tablet serisi Lenovo Tab 4'ü, 8 inç ve 10,1 inç ekran boyutlarına sahip olmak üzere iki farklı modelle tüketicilerin beğenisine sundu. Harika bir multimedya deneyimi sunan Lenovo Tab 4 ailesi, farklı ihtiyaçları olan birden çok kullanıcıya hitap edecek şekilde tasarlandı. Tüm aile bireylerinin farklı kullanıcı hesapları tanımlayarak kullanabileceği Tab 4 serisinde güvenlik ve gizlilik hep en üst seviyede olacak.

Üstün performans şık tasarımla buluşuyor

Lenovo Tab 4 ailesi, üstün performansın şık tasarımla buluştuğu yepyeni bir seri olarak öne çıkıyor. 1280x800 çözünürlükte HD ekranı ile geniş bir görüş açısı sunan Lenovo Tab 4 serisi, film izlerken ya da fotoğraflarınızı incelerken görüntüde canlılık hissi veriyor. Seride yer alan ve tüm ailenizle paylaşabileceğiniz görüntülere eşlik eden Dolby Atmos çift ön hoparlör ise kulaklıklar olmadan da tüm evi saran gerçek sesin keyfini sonuna kadar yaşamanıza olanak sağlıyor. 64 bitlik, dört çekirdekli, güçlü Qualcomm Snapdragon işlemciye sahip Tab 4 serisi, güçlü performansı ile verdiğiniz görevleri kolayca yerine getiriyor.

2 GB RAM ve 16 GB depolama alanıyla desteklenen serinin depolama alanı mikro SD kart desteğiyle 128 GB'ye kadar yükseltilebiliyor. Kusursuz bir performansla gelen seri, 20 saate kadar pil ömrü sunarak kesintisiz bir kullanıcı deneyimi yaşatıyor. Tab 4 ailesi 2MP ön kamera, oto fokus özelliğikli 5MP arka kameraya sahip.

Çocuklara uygun seçenek

Lenovo Tab 4 serisinde yer alan Kids' Package eklentisi ise tableti endişelenmeden çocuklarınızla paylaşmanızı sağlıyor. Her iki cihaz, çocukların eğlenceli ve alakalı web içerikleri bulmalarına yardımcı olan çocuk içeriği keşfetme platformu KIDOZ tarafından seçilmiş web sitelerini öneriyor.

Lenovo Tab 4 8, yalnızca 8,3 mm inceliğinde ve 320 gram hafifliğinde olup; Lenovo Tab 4 10 ise 8,5 mm inceliğinde ve 506 gram hafifliğinde iki farklı renk seçeneğiyle tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Tab 4 8'in tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı 699 TL, Tab 4 10 için ise 899 TL.

Okuyucu Yorumları