LEVEL 155 (Aralık 2009)

LEVEL'ın Aralık sayısı dopdolu içeriğiyle bayilerde...

LEVEL 155 (Aralık 2009)

Oyun sektörünün en dolu ayını geride bırakan LEVEL, yapımcıların en büyük kozlarını birer birer mercek altına aldı ve tüm oyunları detaylıca inceleyerek okurlarının karşısına çıktı. Call of Duty: Modern Warfare 2'den DJ Hero'ya, Tekken 6'dan Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony'ye kadar zengin bir içerik sizleri bekliyor.

LEVEL'ın Aralık sayısının kapağını, sadece oyun dünyasına değil, eğlence sektörüne de damgasını vuran Call of Duty: Modern Warfare 2 süslüyor. İlk beş günde sağladığı 550.000.000$'lık hasılatla eğlence sektörünün en yüksek gelirini elde eden oyun, PC oyuncuları tarafındansa birçok eleştiri aldı.

Aralık sayısında yer alan diğer önemli konularsa şöyle: Dante's Inferno ve LEGO Universe ilk bakışları; Assassin's Creed II, DJ Hero, Dragon Age: Origins, Football Manager 2010, Forza Motorsport 3, Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony, Left 4 Dead 2, Saw ve Tekken 6 incelemeleri; Ölü Firmalar Derneği ve TurkSportal dosya konuları; God Is an Astronaut röportajı ve dahası...

Altıncı sayısıyla online oyun tutkunlarının karşısına çıkan LEVEL - Online Oyun Dergisi, 48 sayfalık içeriği ve Jadde kapak konusu ile ücretsiz olarak tüm LEVEL okurlarına hediye ediliyor. Aralık ayının tam sürümüyse bir zombi olarak sağa sola saldırabildiğimiz Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse. LEVEL'ın bu ayki posterleriyse Call of Duty: Modern Warfare 2 ve Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony.

LEVEL 155 (Aralık 2009) içeriği için tıklayın.