LEVEL 179 (Aralık 2011)

Assassin's Creed: Revelations, Call of Duty: Modern Warfare 3, The Elder Scrolls V: Skyrim...

LEVEL 179 (Aralık 2011)

Call of Duty... Dünyanın en çok satan, en çok oynanan ve en çok kazandıran serisi... Kendini tekrar ettiği bir gerçek ama hala gerçek bir unvan avcısı... Piyasaya sürüldükten sonraki beş gün içinde 775.000.000$'lık bir gelir elde eden Call of Duty: Modern Warfare 3, LEVEL'ın 2011 yılındaki son sayısının kapağını süslüyor. Geçen ay Battlefield 3'ün aldığı yüksek puandan sonra Call of Duty: Modern Warfare 3'ün puanını merak ediyorsanız, Aralık ayında LEVEL'ı kaçırmayın!

LEVEL'ın Aralık sayısının içeriğinde yer alan önemli konularsa şöyle: Facebook Oyunları dosya konusu; DmC (Devil May Cry), Grand Theft Auto V, Street Fighter X Tekken, The Last Guardian ilk bakışları; Anno 2070, Assassin's Creed: Revelations, L.A. Noire, LEGO Harry Potter: Years 5-7, Minecraft, Need for Speed: The Run, Saints Row: The Third, The Elder Scrolls V: Skyrim, The Lord of the Rings: War in the North incelemeleri...

Türkiye'nin ilk ve en çok okunan online oyun dergisi Online Oyun, 32 sayfalık dopdolu içeriği ve 30. sayısı ile online oyun meraklıların karşısına çıkarken LEVEL DVD'sinde birçok demo, ücretsiz oyun, video ve film fragmanı yer almakta.

İçeriği tamamı için tıklayın.