LEVEL'ın Mart sayısı çıktı!

LEVEL'ın Mart sayısının kapağını Crysis 3 süslüyor!

LEVEL'ın Mart sayısı çıktı!

LEVEL'ın Mart sayısı, Crytek'in tüm kozlarını ortaya döküyor ve oyunculara sunuyor. İlk olarak Crysis 3, serinin en yeni ve teknolojik açıdan en güçlü oyunu, sekiz sayfa boyunca ve tüm detaylarıyla bu ay LEVEL'da! Bunun yanı sıra LEVEL, Crytek'in yeni sosyal oyun ağı GFACE'i ve yeni online oyunu Warface'i Crytek'in Frankfurt'taki ofisinde test etti ve izlenimlerini altı sayfa boyunca okurlarına aktardı. Bitmedi! Bu kapsamlı yazıların yanına Crysis 3 ve Warface posterleri eklendi, tüm okurlara armağan edildi!

LEVEL'ın Mart sayısının içeriğinde yer alan önemli konular şöyle: PlayStation 4 ile ilgili tüm detaylar... Bumerangame, GFACE ve Warface dosya konuları... Deadpool, Destiny, Killzone: Mercenary, Soul Sacrifice, Remember Me ilk bakışları... Aliens: Colonial Marines, Antichamber, Crysis 3, Dead Space 3, Dokuro, Dungeonland, Fist of the North Star: Ken's Rage 2, Forge, Hitman HD Trilogy, Metal Gear Rising: Revengeance, Omerta: City of Gangsters, Skulls of the Shogun, The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn incelemeleri...

Türkiye'nin ilk ve en çok okunan online oyun dergisi Online Oyun, 32 sayfalık dolu dolu içeriği ve City of Steam kapak konusu ile takipçilerinin karşısına çıkıyor, online oyun meraklıları için Online Oyun'un üçüncü sayfasında -dördüncü yılını kutlayan- Jadde'nin promosyon kodu yer alıyor, Crysis 3 ve Warface posterleri ise duvarları süslemek için oyun meraklılarını bekliyor.

LEVEL 194 (Mart 2013) içeriğinin tamamına ulaşmak için tıklayın.

Okuyucu Yorumları