LG G7 ThinQ İçin Önemli İddia

LG G7 ThinQ için ortaya önemli bir iddia atıldı. Görünüşe göre yeni amiralde özel bir buton bulunacak. Peki, bu ne işe yarayacak?

LG G7 ThinQ'e özel buton!

LG'nin gelecek yeni amiral gemisi akıllı telefonu LG G7 ThinQ için önemli bir iddia daha ortaya atıldı. Son dönemde hakkında bilgileri çokça gördüğümüz LG'nin yeni amirali, özellikle yapay zekaya sahip olacağı ile ilgili bilgilerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Şimdi buna bir yenisi daha ekleniyor.

CNET'in haberine göre LG, G7 ThinQ'da yeni bir fiziksel butona daha yer verecek. G7 ThinQ'nun sol tarafında yer alacak olan bu özel buton, özel olarak Google Asistan için yerleştirilecek. Böylece Google Asistan'a ulaşmak isteyen kullanıcıların yalnızca bu butona basmaları yeterli olacak.

Benzer bir hareketi hatırlarsanız Samsung da Galaxy S8, Galaxy S9 ve Note 8 modelleri için de yapmıştı. Samsung'un tek farkı, Google Asistan yerine kendi dijital asistanı Bixby'i kullanmasıydı. Her ne kadar asistana özel bir buton atanması faydalı bir işlev gibi görünse de, yine de bu özel buton her kullanıcının hoşuna gitmeyebiliyor. Hatırlarsanız Samsung kullanıcıları da bu konuda oldukça baskıcı olmuş ve sonunda Samsung, Bixby tuşunu kapatabilme seçeneğini yazılıma eklemişti. Şimdi benzer bir hareket LG'nin de başına gelir mi, bunu G7 ThinQ piyasaya çıktığında göreceğiz elbette.

LG G7 ThinQ'nun 2 Mayıs günü tanıtılması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları