LG K Serisinin Yeni Üyesi LG K40S Satışa Çıkıyor

İşte 2 Aralık itibariyle operatör mağazalarında satışa sunulacak LG K40S'in fiyatı ve özellikleri!

LG K40S satışa sunuluyor

LG Electronics (LG) Berlin IFA 2019'da tanıttığı K serisinin yeni telefonu LG K40S'i satışa sundu. K serisinin yeni telefonu, bütçe dostu fiyatının yanı sıra, üstün multimedya deneyimi sunuyor. Geliştirilmiş ön ve arka kameraları, ekranı ve uzun ömürlü bataryası ile dikkatleri çeken LG K40S, sinematik ses kalitesi, Google Asistan ve Google Lens özellikleriyle de öne çıkıyor.

Mükemmel Fotoğraf Çekimleri İçin LG K40S

PDAF'lı 13MP ve Süper Geniş Açılı 5MP olmak üzere iki arka kameraya sahip olan LG K40S'in 13 MP'lik ön kamerası ise mükemmel selfie çekimine olanak tanıyor. Süper Geniş Açı sunan tüm K serisi cihazlar gibi LG K40S de 117 derecelik açıya sahip kamerasıyla, geniş grup fotoğrafları, büyüleyici manzara çekimleri gibi geniş açılı kareler için ideal. Hem ön hem de arka kameralarıyla 13 milyon piksel görüntü sunabilen LG K40S ile çekilen fotoğraflar kesildiğinde veya yakınlaştırıldığında da üstün görüntü kalitesi sunuyor. PDAF özelliği ile oto fokus teknolojisi sunan LG K40S, aksiyon çekimlerinde üst düzey performans sergiliyor. LG K40S'in portre modu doğallığı bozmadan fokuslarken, kameranın AI özelliği de çekilen objeleri tanıyıp, 8 ayrı çekim modundan birini önererek en iyi görüntüyü yakalamaya yardımcı oluyor.

Üstün Ekran ve Ses Kalitesi

Genellikle premium cihazlarda bulunan nitelikte ekrana sahip K40S, 6.1-inç HD+ ekran kalitesi sunuyor. İçeriklerin keyfine ancak muhteşem bir sesle varılabileceğinden yola çıkan LG K40S, DTS:X 3D Surround Ses özelliği sayesinde gerçekçi ve dinamik bir ses deneyimi sunuyor. LG K40S, "Music Flash" özelliğiyle de, telefonun flaşını müziğin ritmine göre açıp kapatarak adete bir parti havası yaratıyor.

LG K40S'te bulunan Google Asistan tuşu, kamerada görünen objeler hakkında bilgi veren ya da bu objelerin Google üzerinden benzerini bulan Google Lens, görüntünün bir kısmının kesilip ekrana sabitlenmesini sağlayan Crop Shot, alınan ekran görüntüsünden direkt ilgili linke gidilmesini sağlayan Link Shot, tek tuşla Youtube'da canlı yayın yapabilme özelliği LG K40S'in diğer çekici özellikleri arasında bulunuyor.

Uzun Pil Ömrü ve Ekstra Sağlamlık LG K40S'te

Günlük yaşamın olası tüm kötü koşullarına dayanma garantisine sahip K40S Amerikan Ordusunun dayanıklılıkla ilgili MIL-STD-810G standardını karşılıyor ve iki şarj arasında uzun süreli multimedya keyfi için optimize edilmiş 3,500 mAH bataryalarla birlikte sunuluyor. Telefonun Eco Playback özelliği ise, sadece sesli içerik dinlenirken arka plan parlaklığını kısarak pil ömründen tasarruf etmeyi sağlıyor.

LG K40S

LG K40S

•Chipset: 2.0 GHz Sekiz Çekirdek

•Ekran: 6.1-inç 19.5:9 HD+ FullVision Ekran

•Bellek: 2GB, 3GB RAM* / 32GB ROM / microSD (2TB'a kadar)

•Kamera:

-Arka: PDAF 13MP / Süper Geniş Açılı 5MP

-Ön: 13MP Standart

•Batarya: 3,500 mAh

•İşletim Sistemi: Android 9.0 Pie

•Boyut: 156.3 x 73.9 x 8.6mm

•Ağ: LTE / 3G / 2G

•Renk: Yeni Aurora Siyahı ve Yeni Fas Mavisi

•Diğerleri: DTS:X 3D Surround Sound / AI CAM / MIL-STD 810G Uyum / Parmakizi Sensörü / Google Asistan Düğmesi

Okuyucu Yorumları