LG, Kablosuz ve Şeffaf OLED TV'sini Tanıttı: LG SIGNATURE OLED T

LG, şeffaf bir ekrana sahip 77 inç boyutundaki LG SIGNATURE OLED T model TV'sini CES 2024'te ziyaretçilerin beğenisine sunmaya başladı. İşte LG'nin dikkat çeken yeni OLED TV'si hakkında bilinen tüm detaylar...

LG, Kablosuz ve Şeffaf OLED TV'sini Tanıttı: LG SIGNATURE OLED T

LG Electronics (LG), CES 2024'te dünyanın ilk kablosuz şeffaf OLED TV'sini tanıtıyor. LG SIGNATURE OLED T adındaki model, yeni α (Alpha) 11 AI işlemci tarafından destekleniyor.

LG SIGNATURE OLED T, 77 inç boyutunda ve şeffaf bir ekrana sahip. Kapalıyken neredeyse görünmez olan TV, ortama uyum sağlayabiliyor ve büyük siyah bir ekranla göstermiyor, dolayısıyla TV'nin duvara yaslanması gerekmiyor. Bunun yerine OLED T, odanın ortasına yerleştirilerek bir seperatör görevi görebiliyor veya dışarıdaki manzarayı engellemeden pencereye dayanabiliyor.

OLED T, harici cihazları bağlamak için video ve ses sinyallerini kablosuz olarak ekrana ileten Zero Connect kutusuyla birlikte geliyor. Kutu, kablo/uydu set üstü kutuları ve oyun konsolları gibi yaygın olarak kullanılan HDMI aygıtlarını bağlamak için birden çok bağlantı noktasına sahip ve uyumlu soundbar ses sistemlerine kablosuz olarak bağlanabiliyor.

OLED T bağımsız, duvara dayalı veya duvara montaj seçenekleriyle birlikte geliyor. Kullanıcılar, kendi tercihlerine göre ekranın bir veya iki tarafına ayaklı veya yüzer raflar ekleyerek cihazı özelleştirebiliyor.

Always-On-Display (AOD) özelliğine sahip TV, videoları veya fotoğrafları sergilemek için şeffaf bir dijital tuval olarak da kullanılabiliyor. Diğer taraftan TV'de ekranın alt kısmı boyunca uzanan bir bilgi etiketi sunan T-Bar özelliği bulunuyor. T-Bar haber uyarılarını, hava durumu güncellemelerini veya çalınan şarkıların başlıklarını gösterebiliyor.

LG SIGNATURE OLED T, 9-12 Ocak tarihleri arasında CES 2024'te şirketin standında (#16008, Las Vegas Convention Center) sergilenmeye başlandı.