LG V20, Türkiye'de tanıtıldı!

LG, multimedya özellikli akıllı telefonu V20'yi İstanbul'da tanıttı.

LG V20 tanıtıldı!

LG Electronics, Hilton Bomonti'de tanıtımını gerçekleştirdiği ve bizim de canlı yayında mercek altına aldığımız en yeni akıllı telefonu LG V20'yi kullanıcıların beğenisine sundu.

Canlı yayın tekrarını hemen yukarıdan izleyebilirsiniz.

Etkinlikte açılış konuşmasını gerçekleştiren LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho şunları söyledi: "LG V20 ile kullanıcılarımıza tamamen kendi zevklerine göre tasarlayabilecekleri bir dünyanın anahtarını veriyoruz. Premium akıllı telefonlarda yeni bir standart oluşturmak için LG V20'de kullanıcıların bir telefonda sevdikleri her özelliğin çok daha fazlasını sunarken, ihtiyaç duymadıklarını ise en aza indirdik. Günümüzde herkes kendi hikayesini anlatmak için oldukça yaratıcı yollar buluyor. Sosyal medyadan diğer insanlarla paylaştıkları bu eşsiz ve yaratıcı hikayelerle kendi hayatlarının kahramanı oluyorlar. LG V20'yi tasarlarken kendi hikayesini anlatan kullanıcılarımızı her zaman aklımızın bir köşesinde tuttuk. LG V20 görselliği ustaca kullanan bu kuşağın ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan eşsiz bir cihaz." dedi.

Mobil cihazlardaki en yüksek multimedya kapasitesini sunan V20, sahip olduğu sabit kayıt 2.0, Hi-Fi Quad DAC, HD ses kayıt ve ön ve arka geniş açılı kamera özellikleri ile sınıfındaki en iyi performansı sağlıyor. V20, Android 7.0 Nougat OS ve Google'ın telefonlar için geliştirdiği yeni arama uygulaması In Apps'i içeren ilk telefon olma özelliğini taşıyor.

Etkinlikte ürün sunumunu gerçekleştiren LG Electronics Türkiye Mobil İletişim Satış Müdürü Mehmet Ali Yıldırım, V20 ile ilgili detayları paylaştığı sunumunda ise şunları söyledi: "LG V20 ile multimedya özellikleri alanında kullanıcılarımıza eşsiz bir özgürlük sağlıyoruz. LG V20 çift arka kamerası ve eşsiz video düzenleme özellikleriyle video alanında akıllı telefon pazarının standartlarını bir üst seviyeye taşıyor. LG V20, ayrıca Google'ın In Apps özelliğine sahip dünyanın ilk akıllı telefonu olma ünvanına da sahip."

LG'nin üstün multimedya özelliklerine sahip yeni telefonu LG V20, tavsiye edilen 2999TL perakende satış fiyatıyla Türk tüketicisinin beğenisine sunulacak.

Teknik Özellikler:

  • Yonga seti: Qualcomm® Snapdragon™ 820 Processor
  • Ekran: Main 5.7-inch QHD IPS Quantum Display (2560 x 1440 / 513ppi) / Secondary IPS Quantum Display (160 x 1040 / 513ppi)
  • Hafıza: 4GB LPDDR4 RAM / 64GB UFS ROM / microSD (2TB'a kadar)
  • Kamera: F1.9 diyafram aralığı ile 5MP ön kamera (Geniş Açı) / F1.8 diyafram aralığı ile 16MP arka kamera OIS (Standart Açı) ve F2.4 diyafram aralığı ile 8MP arka kamera (Geniş Açı)
  • Batarya: 3200mAh (Çıkarılabilir)
  • İşletim sistemi: Android 7.0 Nougat
  • Boyut: 159.7 x 78.1 x 7.6mm
  • İletişim Ağı: LTE-A 3 Band CA
  • Bağlanabilirlik: LTE (up to 450 Mbps LTE Category 9 with 3x Carrier Aggregation) / Wi-Fi (802.11 a, b, g, n, ac) / USB Type-C / Bluetooth 4.2 BLE / NFC /
  • Renk: Titan
  • Diğer: Hi-Fi Video Kayıt / Sabit Kayıt 2.0 / HD Ses Kaydedici / Stüdyo Modu Yüksek AOP Mikrofon / İkinci Ekra / 32-bit Hi-Fi Quad DAC / In Apps / B&O İşbirliği / Parmak İzi Okuyucu / Qualcomm® Quick Charge™ 3.0

V20 Türkiye yazılımı Operatorlerin sunduğu gelişmiş LTE servislerini desteklemektedir (VoLTE, ViLTE, VoWiFi, MP-TCP)*

Okuyucu Yorumları