LG V50 ThinQ 5G Teknolojisi İle Geliyor

LG'nin MWC 2019 etkinliğinde sunması beklenen amiral gemisi modeli LG V50 ThinQ'nun tasarımı sızdırıldı

LG V50 ThinQ göründü!

MWC (Mobil Dünya Kongresi) 2019 etkinliğine bir haftalık bir süre var ve etkinlikte ortaya çıkacak iddialı akıllı telefon modelleri hakkında sızıntılar bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. Ortaya çıkan bir sızıntı da LG'nin sonraki amiral gemisi modellerinden biri olacak olan LG V50 ThinQ'ya ait.

LG V50 ThinQ 5G Teknolojisi İle Geliyor
LG V50 ThinQ modeline ait bilgisayar modellemesi.Görsel: Evan Blass

LG amiral gemisi modelleri olan G ve V serisinin yeni modelleri LG G8 ThinQ ve LG V50 ThinQ'yu 24 Şubat tarihinde MWC 2019 bünyesinde düzenlenecek olan bir etkinlik ile tanıtacak, bu sebeple iki model için de kısa bir süre beklemek gerekeceği söylenebilir.

Ancak birkaç gün sonra ortaya çıkacak modellerin bilgisayar modellemeleri şimdiden ortaya çıkarak LG'nin sürprizlerini kaçırmış olabilir. Sızan çizimlerden biri, LG V50 ThinQ modelinin üçlü arka kamera sistemi, çentikli bir ekran ve ön yüzünde de çift kamera taşıyacağını ortaya çıkarıyor. Parmak izi okuyucusu ise bilgisayar modellemesine göre telefonun arka yüzündeki yerini koruyacak. Bir diğer deyişle LG ekran içi parmak izi okuyucu teknolojisini telefonlarında bu yıl da sunmayacak.

LG, geleneksel olarak V serisini G serisi amiral gemilerine nazaran teknolojik açıdan bir adım ileride tutuyor. Örneğin LG V40 ThinQ, işlemci ve diğer ekipmanlar konusunda LG G7 ThinQ ile benzer olsa da daha büyük bir ekran ve daha fazla sayıda kamera lensi ile donatılmıştı.

Bilgisayar modellemeleri ise bu geleneğin bozulmayacağını haber veriyor. Bu yıl için LG tarafından kullanıcıların LG G8 ThinQ modelini almak yerine V50 ThinQ modeline yönelmesini sağlaması umulan ekstra özellik ise 5G teknolojisi olacak. Telefonun ayrıca LG G8 ThinQ ile tanıtılması beklenen birkaç teknolojiyi de bünyesinde bulundurması bekleniyor. Bunların arasında titreşerek hoparlörün görevini üstlenebilecek olan ve kullanıcının dokunmaksızın verdiği komutları algılayabilen bir ekran da bulunuyor.

LG'nin 5G teknolojisini desteklemesi beklenen V50 ThinQ modelinin fiyatı, ulaşılan bilgilere göre 1.170 Amerikan Doları seviyesinde olacak.

Okuyucu Yorumları