LG'den "Hobbit"e davet var!

LG'den"Hobbit" üçlemesi hayranlarına benzersiz teklif!

LG'den "Hobbit"e davet!

LG Electronics Türkiye'nin düzenlediği yarışmayla tüm katılımcılar Orta Dünya'yı ne kadar sevdiklerini gösterebilecekler. Katılımcılar 'Hobbit: Beş Ordunun Savaşı' filmini ilk kez sadece arkadaşlarıyla beraber LG IMAX® 3D özel gösteriminde izleme veya 3D Blu-ray setlerinden birini kazanma şansını yakalayacaklar.

''Hobbit: Beş Ordunun Savaşı'' filmini ilk kez sadece arkadaşlarıyla birlikte LG IMAX ® 3D sahnesinde izlemek ve serinin ilk iki filminden oluşan 3D Blu-ray setini kazanmak isteyen katılımcılar www.benimicinortadunya.com adresine girerek, maksimum 150 kelimeyle veya çektikleri bir fotoğrafla Orta Dünya'yı ne kadar sevdiklerini gösterecekler.

Yarışmanın jürisinde ise 1984 yılından beri sinema üzerine yazan, Türkiye'nin ilk kadın sinema eleştirmeni Sevin Okyay yer alıyor.

Oscar ödüllü yönetmen Peter Jackson'ın, J.R.R. Tolkien'ın zamana meydan okuyan popüler başyapıtı "The Hobbit"ten uyarladığı üçlemenin son filmi "Hobbit: Beş Ordunun Savaşı" 17 Aralık'ta LG IMAX® 3D seçeneğiyle sinemalarda.

Okuyucu Yorumları