LG'nin iPhone X Klonu, Böyle Olabilir!

LG'nin iPhone X'in çentiğini kopyalayacağı söylenen telefonuna ait bir çizim videosu, internette dolaşıyor!

Çentikli LG G7 bu mu?

LG, iPhone X'i çentiğiyle birlikte "taklit edecek" bir telefon üzerinde çalışıyor. Bu telefonun bir prototipinin Mobil Dünya Kongresi'nde, kapalı kapılar ardında gösterildiği biliniyor. Şimdi ise telefondan yeni bir ipucu var.

LG'ye ait Reddit hesabı, birkaç gün önce kullanıcılara çentik hakkındaki düşüncelerini sordu. Bu mesaj dizisi daha sonra silindi ve yöneticiler, yorumları dondurmak zorunda kaldılar. Tüm bunların nedeni, herkesin çentikten nefret etmesiydi.

LG'nin iPhone X Klonu, Böyle Olabilir!

Buna karşın LG'nin çentikli telefonu yolda ve bu telefondan yepyeni bir sızıntı var. TheMrPhone blog'unun paylaştığı videoda CAD sızıntılarını temel alan LG G7'yi görüyoruz. Tanınmış sızıntı hesabı @OnLeaks'in de paylaştığı 360 derecelik videolu çizim, LG G7'nin nasıl görünebileceğini gözler önüne seriyor.

3,5mm'lik kulaklık girişi yerini korurken arka yüzde çift lensli bir kamera ve parmak izi sensörü bulunuyor. Cihazın yanında Samsung'un Bixby düğmesi gibi ek bir düğme görünüyor ancak bu düğmenin ne işe yaradığını şimdilik bilmiyoruz.

OLED yerine 6 inç'lik 19:9 oranına sahip bir LCD ekranla gelen telefon, Qualcomm'un Snapdragon 845 işlemcisine yer veriyor. 4GB / 6GB RAM, 64GB / 128GB depolama alanı sunan cihaz, arka yüzünde bir çift 16 megapiksellik kamera taşıyor.

LG G7'nin ne zaman çıkacağı henüz bilinmiyor.

Okuyucu Yorumları