LG'nin Katlanabilen Telefonu Çok Yakın Olabilir

Yeni bir iddiaya göre LG, katlanabilen telefonunu 2019'un başında tanıtacak!

LG'nin katlanan telefonu yakın!

Katlanabilen telefonların uzaklarda bir yerlerde yarıştığını duyuyoruz. Ancak küçük bir sorun var; henüz tam olarak göremediğimiz bir yerdeler. Neyse ki son haberler, ekranı katlanabilen telefonların çok yaklaştığını söylüyor. Şimdi ise LG'nin CES 2019'da katlanabilen bir telefon gösterme ihtimali doğdu.

Güvenilir sızıntı hesabının sahibi Evan Blass'a göre LG, bu telefonu 8-11 Ocak'ta gerçekleşecek olan CES 2019'da tanıtacak. Yeni bilgiler bununla kısıtlı değil. LG'den global kurumsal iletişim başı Ken Hong ile konuşan Digital Trends, yöneticiden "CES'te her şey olabilir" cevabını aldı. Bu sözler telefonu doğrulamasa da, varlığını reddetmedi de.

LG Ocak'ta bu telefonu tanıtsa bile, hemen satın almamız mümkün olmayabilir. Hatta gösterilen cihaz sadece konsept olabilir, bu durumda elimize hiç geçmeyecek demektir.

LG'nin katlanabilen telefonu hakkında bildiklerimiz şimdilik bu kadar. Temmuz'da ortaya çıkan bir patent, yatay olarak bükülen bir telefonu tarif ediyordu. Ancak patentler çoğu zaman gerçek ürünlere dönüşmüyor, bu nedenle LG'nin telefonu farklı görünebilir.

Okuyucu Yorumları