LG'nin Katlanabilir Telefonu Ne Zaman Gelecek?

Samsung'la beraber LG'nin de katlanabilir akıllı telefon pazarına girmesi bekleniyor. Peki, ilk model ne zaman gelecek?

LG, CES 2019'da "katlamayacak"

Geçtiğimiz sene ekim ayına döndüğümüzde, LG'nin katlanabilir bir akıllı telefon üzerinde çalıştığına yönelik söylentiler ortaya çıkmıştı ve hazırlanan bu ilk modeli Ocak 2019'da görebilecektik. Ancak görünen o ki, bu süre biraz daha uzayacak. Zira gelen bilgiler, LG'nin katlanabilir akıllı telefonunu ocak ayına yetiştiremeyeceğini öngörüyor.

Teknoloji konusundaki sızıntılarıyla ünlü olarak bilinen Evan Blass tarafından yapılan paylaşıma göre, LG, CES 2019'da katlanabilir bir akıllı telefon modeli göstermeyecek. Zira yaptığı paylaşımda, "LG'nin CES'te herhangi bir katlanabilir akıllı telefon gösterme olasılığı düşüyor. Duyuyorum", diyen Blass, bununla beraber her ne kadar belirtmemiş olsa da karşımıza yeni bir hedef koyuyor: Mobil Dünya Kongresi 2019.

Evet, şubat ayında düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde, CES 2019'a yetiştiremediği katlanabilir akıllı telefon modelini belki gösterebilir LG. Ancak bu etkinlikte halihazırda tanıtılmayı bekleyen telefonları var. LG G8 veya LG V45 ThinQ'yu bu etkinlikte göreceğimiz düşünülüyor. LG, bunların arasına bir de katlanabilir telefonunu koyar mı bilinmez. Bekleyip göreceğiz.

Okuyucu Yorumları