LG'nin MoodUp ismini verdiği sıra dışı buzdolabı, LED ışıklarıyla daha önce gördüklerinize hiç benzemiyor

LG'nin MoodUp ismini verdiği yeni ve sıra dışı buzdolabı, sahip olduğu LED ışıklarla daha önce gördüğünüz hiç bir buzdolabına benzemiyor.

LG'nin sıra dışı bir buzdolabı: LED ışıklarla dolu MoodUp tanıtıldı

Eğer hayatınızda daha fazla RGB aydınlatma istiyorsanız, LG'nin yeni MoodUp buzdolabı aradığınız ürün olabilir. Güney Koreli elektronik devinin bu hafta Berlin'deki IFA'da tanıttığı buzdolabının ön tarafında bir düzineden fazla farklı renkte aydınlatabilen LED ışık panelleri bulunuyor (üst panel 22, alt panel için 19). Ayrıca yerleşik bir Bluetooth hoparlörü de var.

Işık panellerini LG’nin uygulaması ile kontrol etmek mümkün ve bu uygulamada farklı mevsimler veya ruh halleri için önceden ayarlanmış renk temaları da bulunuyor. Tabii ki eğer isterseniz tam kontrolü elinize alarak istediğiniz kadar güzel (veya ürkütücü) renk tasarımları oluşturabilirsiniz.

Bu ışık panellerini buzdolabının Bluetooth hoparlörü ile birleştirdiğinizde işler daha renkleniyor ve paneller müzik ile eşzamanlı olarak yanıp sönebiliyor. Görünene göre LG, mutfakta düzenlenen partiler için tamamen hazırlıklı olmanın önemine inanıyor.

Verge

Daha işlevsel açıdan bakıldığında, MoodUp pek çok farklı sensöre sahip ve kapaklarından birini açık bırakırsanız ışıkları ile sizi uyarabiliyor veya gece vakti atıştırmalık bir şeyler ararsanız aradığınızı bulmanıza yardımcı olabiliyor.

Bu buzdolabının Samsung’un Bespoke serisi buzdolaplarına ilginç bir cevap olduğu söylenebilir. Samsung’un buzdolapları, evinizin tarzına uygun olmaları için farklı renk seçenekleriyle sunuluyor ve bu yılın daha erken dönemlerinde Samsung, daha da kişiselleştirilmiş bir görüntü için ön kısımlarına özel görseller basma seçeneği sunmaya başladı. Buna karşılık LG’nin buzdolabının en büyük avantajı, tek bir dokunuş ile rengini değiştirebiliyor olmanız.

Ayrıca, LG’nin söylediğine göre, bu ışıklar yanmadığı zaman buzdolapları daha “geleneksel bir görüntü” için gri ve beyaz renk temalarına geçiyor.

MoodUp'ın Teh Verge tarafından çekilen videosunu hemen aşağıda bulabilirsiniz: