LG'nin MWC'deki bombaları belli oldu!

Belki G4'ü görmeyeceğiz ama LG, MWC'de boş durmayacağını ispatladı!

MWC'nin bombaları belli oldu

LG'nin yeni amiral gemisini MWC 2015'te görmeyeceğimizi biliyoruz ancak bu durum, firmanın Barcelona'daki etkinlikte hiçbir şey yapmayacağı anlamına gelmiyor.

LG'nin yeni tanıttığı telefonlar, harfler yerine Manga, Spirit, Leon ve Joy isimleriyle karşımıza çıkıyor. Cihazların öne çıkan özellikleri arasında el hareketleriyle selfie çekmenize olanak tanıyan yeni bir kamera modu ve 1,5 metreye uzatılan algılama mesafesi var.

LG'ye göre "Nihai" kelimesinin Latince karşılığı olan Magna, 5 inç HD ekran, dört çekirdekli işlemci, 8 megapiksel kamera, 5 megapiksel ön kamera, 1GB RAM, 8GB dahili depolama, 2.540mah pil ve Android Lollipop işletim sistemiyle geliyor.

LG Spirit, 4,7 inç HD ekran, dört çekirdekli işlemci, 8MP arka kamera, 1MP ön kamera, 1GB RAM, 8GB depolama alanı, 2.000mAh pil ve 8GB depolama alanına sahip.

4,5 inç'lik Leon ve 4 inç'lik Joy da dört çekirdekli işlemciyle geliyorlar ve 1GB RAM, 1.900mAh pil, Android Lollipop işletim sistemine sahipler. Leon 8MP arka ve VGA ön kamerayla gelirken Joy, sadece 5MP ve VGA kameralara sahip.

Yeni telefonlar, bölgeye göre 4G ve 3G modeller olarak piyasaya sürülecek. Bazı ülkelerde kamera çözünürlüğünün düşebileceği de söyleniyor, ancak bunun hangi ülkelerde olacağı henüz bilinmiyor. Manga, Spirit, Leon ve Joy'u MWC'de denediğimizde ilk deneyimimizi hemen sizlerle paylaşacağız.

Okuyucu Yorumları