LG'nin yeni teknolojisi, LG'den gelmiyor!

LG imzasını taşıyan bu sıra dışı ürün, ilginç bir şekilde LG'den gelmiyor!

Fikir LG'den, imza onlardan!

LG Electronic'in duyurduğu yeni bir proje girişimi, inovasyon çatısı altında değerlendirilecek türden. Fakat LG'nin yeni hit olmaya aday ürünü LG'den gelmeyecek, elbette bu demek değil ki Güney Koreli şirket işin içinde olmayacak. Şirket bu konuda Acanvas and Infit & Company Inc. ile işbirliğine gidiyor.

Özellikle akıllı ev konseptlerine uygun olarak tasarlanan "akıllı tuval" olarak da isimlendirebileğimiz bir resim çerçevesi hazırlayan Acanvas and Infit & Company Inc. elbette bunu LG'nin patentine dayalı olarak hazırlamış. Kickstarter aşamasında olan proje, duvarda asılı duran resim çerçevesi içindeki resmi istediğiniz gibi akıllı telefonunuz üzerinden değiştirilebilir kılıyor. Hal böyle olunca, kullanıcılar istediklerinde çerçevedeki resmi istediği gibi değiştirebiliyor, ruh halini yansıtabiliyor, dekorasyonuna uygun bir resim seçebiliyorlar.

Halihazırda Kickstarter aşamasında olan proje, haber yayına hazırlanırken 201 destekçiyle beraber 74.455 Dolar toplamış durumdaydı; hedef ise 100 bin Dolar. Öte yandan sürenin dolması için daha 24 gün var. Yeterli desteği topladığında bu başarılı girişimi evlerimizde görebiliriz.

Okuyucu Yorumları