Linux Skype'ına Tasarım Geliştirmesi!

Microsoft, Skype'ın Linux sürümünün de tasarımını geliştirdi!

Linux'un Skype'ı güncellendi!

Microsoft, Linux için Skype'ın tasarımını geliştirdi ve bazı beta sürümlere açıklık getirdi. Firma geçen ay Windows ve MacOS için yeniden tasarlanmış Skype deneyimini çıkarmıştı, şimdi de Linux için aynısını yaptı. Yalnız bu beta sürüm önceki Linux Skype beta sürümünü devre dışı bırakmadı.

Neyse ki Microsoft, Linux kullanıcılarını bu karışıklıktan kurtardı ve iki Skype betayı birleştirdi. Yeniden tasarlanmış sürüm şimdi eskisi için bir güncelleme olarak bulunuyor.

Beta, eski Skype'a göre daha yeni ve temiz bir tasarıma sahip, ve daha modern görünüyor. Karanlık bir tema seçeneğine de sahip sürümde, yeni emojiler alma ve ekran paylaşma özellikleri de bulunuyor.

Linux kullanıyorsanız ve yeni Skype deneyimine bir bakmak istiyorsanız, buradan bir Skype Insider olarak yapabilirsiniz.

Skype, 8.5 milyar dolara alınmıştı ve Microsoft'un en büyük ve önemli ürünlerinden biri. Buna karşın firmanın Skype ile ilgili çabaları son zamanlarda pek bir sonuç vermiyor ve birçok açıdan diğer mesajlaşma uygulamalarının oldukça gerisinde kalmış durumda. Uygulamayı modernleştirmeye yönelik değişimler ve tasarım geliştirmeleriyle diğer mesajlaşma uygulamalarıyla aynı seviyeye ulaşabilecek mi, bunu zaman gösterecek.

Okuyucu Yorumları