Logitech G303 Daedalus Apex Türkiye'de

Logitech, yeni faresi Logitech H303 Daedalus Apex Performance Edition'ı Türkiye'de satışa sundu.

Gaming Mouse G303 Türkiye'de

Oyun tutkunlarından ve e-Spor oyuncularından gelen yorumları değerlendirerek tasarlanan Logitech G303, Logitech G'nin üstün Delta Zero™ optik sensör teknolojisi ile doğru tarama özelliği, metal yaylı tuş sistemi, hafif kompakt tasarımıyla dikkat çekiyor.

Oyun severlerin, yeni tasarlanacak mouse'un G302'nin simetrik tasarımı ve G502'nin üstün sensör teknolojisini taşıması ve hafif olmasını istediğini söyleyen Logitech G Başkan ve Genel Müdürü Ujesh Desai, "Profesyoneller tarafından test edilen ve ayarlanan G303, kullanıcılara geliştirilmiş isabet özelliği, konfor ve performans sağlıyor. Oyun tutkunlarının bizlere ilettiği yorumlar doğrultusunda bu muhteşem ürünü tasarladık" dedi.

Günümüzün gelişmiş optik sensör özelliğine sahip mouse'u olan Logitech G303, oyunculara kazanmaları için yardımcı olacak ürünler tasarlayan Logitech'in bilimi en üst seviyeye taşıma konusunda süregelen taahhüdünü yansıtıyor. Logitech G303 sahip olduğu RGB aydınlatma teknolojisiyle size ve çevrenize uyum sağlıyor.

G303 Daedalus Apex'in büyük avantaj sağladığını söyleyen Cloud 9 oyuncusu Sean "sg@res", "G303, hafif ve çok yönlü tutuş özelliği ile rahat bir kullanım imkanı sunuyor" dedi.

Gelişmiş Optik Sensör

Performans için tasarlanmış olan G303, Logitech'in maksimum tarama doğruluğu için optik sensör özelliğine sahip. Delta Zero™ teknolojisi ile inşa edilen bu sensör, daha hızlı reaksiyon, daha tutarlı hedefleme sağlayan ve genelde "mouse ivmesi" olarak bilinen hıza duyarlı hassasiyet değişimini en aza indirirken olağanüstü izleme sunar. Saniyede 300 inch tarama hassasiyetine sahip olan Logitech G303, 200'den 12.000'e kadar çıkabilen DPI seçeneği ve hassas geçiş ile eşsiz tarama performansı ve cevap verme yeteneği sağlıyor. Optik sensör aynı zamanda ideal kaldırma mesafesine erişmek için ayarlanabiliyor ve bütün oyun platformlarında alınabilecek en yüksek tarama hızı ile her zaman iyi tarama yanıtı almanızı sağlıyor.

Performans Odaklı Tasarım

Logitech G303, hafif, kompakt ve dayanıklı tasarımı ile iyi hassasiyeti sağlıyor. Logitech G metal yaylı tuş sistemi, tıklama mesafesini düşürerek, daha iyi yanıt verme ve daha iyi tuş hassasiyeti sunuyor. Sağ ve sol tuşlar, bir oyuncunun iki sene boyunca her gün on saat çalışmasına eşdeğer olan, 20 milyon kere tıklanarak test edildi.

Programlanabilir RGB Aydınlatma

En yüksek görsel çekicilik için, 16,8 milyon renk seçeneğine sahip RGB aydınlatma ile mouse padinizi renklendirir. Logitech G303'ünüze "nefes alıp verme" şeklinde yanıp sönen ışıklandırma modeline ayarlayarak hayat verebilirsiniz ya da kullanmadığınız zaman ışıklandırmanızı uyku moduna alabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları