Lords Mobile Oyun Müziklerine Klaus Badelt İmzası

IGG, Lords Mobile için dünyaca ünlü müzisyen ve bestekar Klaus Badelt ile anlaştı.

Lords Mobile'a Klaus Badelt imzası

Dünyanın en büyük mobil oyun firmalarından IGG, Lords Mobile ile Android ve iTunes listelerinde ilk 10'a girdi. Bununla birlikte, oyuncularına tüm ülkelerde ulaşarak onların istek ve görüşlerine göre oyunu şekillendiren firma, son dönemde oyunda yer alan müziklerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Dünyanın sayılı film ve oyun müziklerinin bestecisi Klaus Badelt, Lords Mobile için özel olarak oyun müzikleri tasarladı. 2018 başında oyuna eklenen müziklerin kaydı ise Londra Senfoni Orkestrası ile birlikte yapıldı.

Lords Mobile Oyun Müziklerine Klaus Badelt İmzası

Karayip Korsanları dahil birçok filmin müzikleri Badelt'e emanet edildi

Klaus Badelt, Hans Zimmer ile yaptığı iş birlikleri ve İnce Kırmızı Hat, Mısır Prensi, Gladyatör ve Karayip Korsanları: Kara İncinin Laneti filmleri de dahil olmak üzere eleştirmenlerce beğenilen filmler için bestelediği fon müzikleriyle tanınır. Bağımsız olarak, Denge, K-19: Tehlikeli Saatler, Kuraldışı ve Ninja Kaplumbağalar gibi Hollywood gişe rekorları kıran filmleri üzerine yaptığı çalışmalarla da nam salmıştır.

Londra Senfoni Orkestası ile kayıtlar yapıldı

Londra Senfoni Orkestrası'nın özel olarak kayda girdiği beste ile Lords Mobile oyunu içerisindeki aksiyon ve hikaye akışı yeni müziklerle oyunculara sunuluyor. Oyuna renk katmak ve heyecanı sürekli dinamik tutmak için güzel bir çalışmaya imza attıklarını ifade eden Badelt, "Destansı bir sese sahip olmak istedik, aynı büyük filmlerden alışık olduğumuz gibi. Londra Senfoni Orkestrası, her parçaya farklı bir kalite katıyor. Bestelediğin müziği aniden farklı bir seviyeye çıkarıyor, birlikte o kadar farklı çalıyorlar ki müzik aniden eşsiz bir karaktere sahip oluyor" dedi. IGG, Lords Mobile için yapılan bu özel çalışmanın yanı sıra farklı içerikler ve güncellemelerle oyuncularına keyifli bir içerik sunmayı hedefliyor. Bu fikirlerle Lords Mobile uzun süre listelerde kalıcı olacak gibi gözüküyor.

Lords Mobile Oyun Müziklerine Klaus Badelt İmzası

Klaus Badelt Hakkında; Batı Almanya'da, Frankfurt'ta doğdu. Film ve reklam besteleriyle müzik kariyerine memleketinde başladı. 1998'de Oscar ödüllü film bestecisi Hans Zimmer, Badelt'i Jay Rifkin'in ortak sahibi olduğu stüdyosu Santa Monica, California'daki Media Ventures'ta çalışmaya davet etti. O zamandan beri Badelt, Zamanda Yolculuk ve K-19: Tehlikeli Saatler gibi kendi film ve televizyon projeleri üzerinde çalışıyor. Ayrıca, Harry Gregson-Williams, John Powell ve Zimmer gibi diğer Media Ventures bestecileriyle işbirliklerinde, Ramin Djawadi ve Steve Jablonsky gibi birçok isme danışmanlıkta bulundu.

IGG Hakkında; IGG Inc. (799.HK) 6 Haziran 2006 tarihinde kuruldu. Singapur merkezli şirket Amerika Birleşik Devletleri, Çin, Kanada, Japonya, Güney Kore, Belarus, Tayland, Filipinler ve Hong Kong dahil olmak üzere çeşitli ülkelerde ve alanlarda da faaliyet göstermektedir. IGG video oyunları ve yazılım araştırma-geliştirme odaklı olduğu gibi, aynı zamanda, ürün promosyonları ve e-ticaret gibi iş alanı faaliyetleri ile de sınırlı değildir. Lords Mobile, Castle Clash, Clash of Lords, Deck Heroes, Gods War Online, Galaxy Online gibi en popüler isimlerinde olduğu mobil oyunlar IGG'nin başlıca ürünleridir. IGG ayrıca Wegamers ve Pocketlive gibi çoklu yayın platformları geliştirdi.

Okuyucu Yorumları