Dünya'nın en sevimli şarj cihazı bu olabilir: Macintosh şeklinde şarj cihazı ön siparişe açıldı

Apple fanlarının çok seveceği, Macintosh şeklinde tasarlanan şarj cihazı Retro 35 GaN Charger, toplaması gereken fonu kat kat aştı ve ön siparişe açıldı...

Dünya'nın en sevimli şarj cihazı bu olabilir

Teknoloji markası Shargeek, geçtiğimiz günlerde bir Indiegogo kampanyası ile insanlara yeni bir ürün göstermişti. Retro 35 GaN Charger adını verdikleri bu minik cihaz, klasik Apple Macintosh’tan ilham alınarak tasarlanmış bir şarj cihazı. Tasarımıyla Apple fanlarının ilgisini çekmekte zorlanmayan bu minik cihaz, kısa sürede fon hedefine ulaştı ve üretimine başlandı. Çok yakında ise satışa çıkartılması bekleniyor.

Küçük bir Macintosh bilgisayarı şekilde tasarlanan şarj cihazı, Apple ürünlerini 35W gücünde şarj edebiliyor. Üzerindeki minik ekran duruma göre 4 farklı şekilde aydınlatılacak biçimde tasarlanan Retro 35 GaN Charger, sarı, mavi ve yeşil ışıklarda normal, hızlı ve süper hızlı şarj ettiğini gösteriyor, beyaz ışıkta ise şarj etmediğini ifade ediyor. Bu ekranı etiketlerle isteğe göre özelleştirme olanağı da sunulmuş.

Fazlasıyla küçük boyutlara sahip ve bu haliyle çok da tatlı görünürken, sadece Apple ürünlerine özel olmadığını da söyleyelim. Farklı kablolarla satın alınarak Android cihazlarla da kullanılabilir. Retro 35 GaN Charger şu anda indiegogo sayfasında ön siparişte. Fiyatı ise tek şarj cihazı için 25 dolar, 2’li paket olarak ise 48 dolar şeklinde.