Mark Zuckerberg, şirket içindeki bazı çalışanlar tarafından kendisine takılan takma adı ilk kez açıkladı

Mark Zuckerberg, Meta içindeki bazı çalışanların kendisine taktıkları "Sauron'un Gözü" takma adı hakkında ilk kez konuştu.

Meta çalışanlarının Mark Zuckerberg'e taktıkları takma isim şaşırttı

Mark Zuckerberg, Meta'daki çalışanlarının kendisinden "Sauron'un Gözü" olarak bahsettiğini açıkladı. Dahası bunu sevecen bir şekilde, örneğin yakın bir arkadaşınıza "Cthulhu, dünyaların yok edicisi" olarak sesleneceğiniz şekilde yaptıklarını iddia ediyor.

Tim Ferriss Show'da görünen Zuckerberg, JRR Tolkein'in fantastik kitaplarında Orta Dünya'nın Üçüncü Çağında Karanlık Lord tarafından benimsenen, her şeyi gören alevli göze atıfta bulunarak, uygulamalı yaklaşımının kendisine dostça takma ad kazandırdığını söyledi: "Şirkette birlikte çalıştığım insanlardan bazıları bunu sevgiyle söylüyorlar. Ama sanırım bazen aşırı dikkatimi Sauron'un Gözü olarak görüyorlar."

Takma adının bir kısmı, uygulamalı yaklaşımına, bir şey üzerinde çalışmak için bitmeyen enerjisine ve toplantıları önceden düzenlemek yerine aniden çağırma eğilimine bağlı olabilir.

Podcast'e söylediğine göre "Sadece bir şey hakkında düşünmek için anında bir geri bildirim döngüsüne sahip olmanın sağladığı etkileşimi düşünüyorum… ve sonra bunun üzerinde çalışan insanlarla konuşmak, gidip üç hafta sonra yapacağınız bir toplantı planlamaktan çok daha iyidir."