Masaüstünde Kablo Karmaşasına Son!

Hızlı Sistem, dünyaca ünlü PC aksesuar ve çevre birimleri üreticisi Logitech'in yeni kablosuz klavye-mouse setini pazara sundu. Logitech Kablosuz Desktop Express, bilgisayar kullanıcıları için masaüstünde hareket serbestisinin önündeki en büyük engel olan kablo karmaşasını sona erdiriyor.

Masaüstünde Kablo Karmaşasına Son!

Oldukça şık ve ince tasarımıyla ev ve ofis kullanıcılarının beğenisine sunulan Logitech Kablosuz Desktop Express klavye-mouse seti, kablosuz Türkçe klavye ve yine kablosuz optik mouse'dan oluşuyor.

Logitech Kablosuz Desktop Express setinde yer alan klavye üzerindeki hızlı erişim tuşları sayesinde e-posta ve Internet'e tek tuşla bağlanılabiliyor. Kablosuz klavyenin özel tasarımı sayesinde, her zaman yaşanabilecek küçük kazalarda paniğe gerek yok. Kaza ile dökülen su ya da çay, kahve gibi sıvılar klavyenin alt kısmındaki kanallar sayesinde hızlıca tahliye ediliyor ve bu sayede klavye içinde su birikmesinin önüne geçiliyor. Hesap makinesi gibi sık kullanılan uygulamalara tek tuşla erişim olanağı veren klavyenin üst kısmında kalem koymak için uygun bir yuva düşünülmüş.

Logitech Kablosuz Desktop Express setinde yer alan mouse, sağ ve sol el uyumluluk özelliğine ve ergonomik bir tasarıma sahip. Hemen her çeşit yüzeyde rahatlıkla kullanılabilecek olan 3 tuşlu optik mouse'un ortasında bir kaydırma tekeri de yer alıyor. Bu teker sayesinde Web sayfaları, uygulamalar ve dokümanlar arasında gezinmek çok kolay bir hale geliyor.

Logitech Kablosuz Desktop Express klavye-mouse setinin son kullanıcı fiyatı sadece 49 dolar (+KDV) olarak belirlendi. Ürün, pazardaki hiçbir rakibinin yaklaşamadığı beş yıllık garanti ile satışa sunuldu.

Logitech Kablosuz Desktop Express, radyo frekansı (RF) ile 2 metrelik bir mesafeden rahatlıkla çalışıyor. Set içinde yer alan ürünler, Logitech'in özel güç yönetimi teknolojisi sayesinde kullanıcıya daha uzun süreli pil dayanım avantajı sunuyor.

Türkiye dağıtıcılığı Hızlı Sistem tarafından yapılan Logitech, "Daha iyi PC için" sloganıyla ürettiği PC aksesuar ve çevre bileşenleriyle, bilgisayar kullanımını daha kolay, verimli ve eğlenceli bir hale getirmeyi amaçlıyor.

Okuyucu Yorumları