Mcdodo yeni 70W GaN 6 in 1 Güç Ünitesi'ni Tanıttı

Mcdodo, tüm mobil cihazlarını aynı anda şarj edebilecek 70W GaN 6 in 1 Güç Ünitesi'ni tanıttı.

Mcdodo yeni 70W GaN 6 in 1 Güç Ünitesi'ni Tanıttı

Mcdodo, ürün gamını genişletmeye devam ediyor. USB-C hub’lar, LED ışıklı hızlı şarj kabloları, hızlı GaN şarjlar, bluetooth kulaklıklar ve kablosuz şarjlı araç tutacağı gibi pek çok ürün geliştiren Mcdodo, şimdi de yeni 70W GaN 6 in 1 Güç Ünitesi'ni tanıttı.

Her geçen gün dijitalleşen dünyada, kullanıcıların en büyük beklentilerinden biri olan daha hızlı ve uzun süre bitmeyen şarj konusu; artık GaN adaptörler, yüksek hızlı şarj kabloları ve yeni nesil powerbank’lerle garanti altında. Bu enerji takımının en güçlü oyuncularından olan GaN şarj üniteleri ise yeni nesil yüksek kapasiteli modelleriyle, telefon, tablet ve bilgisayarınızı bile aynı anda şarj edecek güç seçenekleriyle, size hem vakit hem enerjiden kazandırıyor.

İki USB-A, iki USB-C çıkışı bulunan Mcdodo 70W GaN 6 in 1 Güç Ünitesi ; 70W güce, bağımsız elektrik tüketimine, akım değişiklikleri için çift korumaya, dokunmatik anahtara, sık takma ve çıkarmaya karşı enerji tasarrufu özelliklerine sahip. Ayrıca ürün, MacBook ve küçük ev aletleri de dahil pek çok elektronik cihazın aynı anda şarjını destekliyor.

Mcdodo'nun yeni güç ünitesi, markanın web sitesinin yanı sıra çeşitli e-ticaret siteleri üzerinden de satışa çıkmış durumda.