Melinda Gates Bill Gates'ten neden boşandı? "İnanılmaz acı veren'" süreci ilk kez anlattı!

Melinda French Gates, Bill Gates'ten "inanılmaz derecede acı verici" olarak nitelendirdiği boşanmasıyla ilgili ayrıntıları ilk kez anlattı.

Melinda Gates, Bill Gates’ten neden boşandığını ilk kez açıkladı

Melinda French Gates, Bill Gates'ten "inanılmaz derecede acı verici" boşanmasıyla ilgili ayrıntıları paylaştı. French Gates, milyarder Microsoft kurucu ortağı ile 27 yıldır evliydi. Çift Ağustos 2021'de boşandı. Ve belki de şaşırtıcı bir şekilde, COVID-19 pandemisi bu ayrılığı biraz daha kolaylaştırdı.

French Gates’in Fortune'a verdiği demeçte, "Bu evliliğe daha fazla kalamamam için bazı nedenlerim vardı" dedi ve ekledi: "Ancak COVID ile ilgili tuhaf olan şey, yapmam gereken şeyi yapmam için bana mahremiyet sağlamasıydı."

“Asıl Amacım Çocuklarımı Korumaktı”

French Gates, asıl amacının 3 çocuğunu korumak olduğunu şu sözlerle söylüyor: "Asıl endişem elbette çocuklarımı bu süreçte korumaya çalışmaktı ve diğer tarafa geçtik."

French Gates, dünyanın en zengin adamlarından biriyle boşanması hakkında ilk kez konuşmuyor. Geçtiğimiz mart ayında CBS'den Gayle King'e verdiği demeçte, 1994 yılında Hawaii'de evlendiklerinde hiç tahmin etmediği bir kayıp olan evliliğinin yasını tuttuğunu söylemişti.

Öte yandan Bill Gates, evlilikleri sırasında bir Microsoft çalışanıyla ilişki yaşadığını da kabul etmişti. King ile yapılan röportajda Fransız Gates'e birden fazla ilişkisi olup olmadığı sorulmuş ve o bu konu üzerine sadece, "bunlar Bill'in cevaplaması gereken sorular," demişti.

Çift, Seattle'daki hayırsever Bill & Melinda Gates Vakfı'nı yönetmeye devam ediyor.