Mercusys’ten ‘Hepsi Bir Arada’ Yönlendiriciler

Mercusys’in tek kutuda birden fazla işleve sahip yönlendiricileri, evlerdeki Wi-Fi ihtiyaçlarını tek bir cihazla çözmeyi sağlıyor.

Mercusys’ten ‘hepsi 1 arada’ yönlendiriciler

Evlerde internete bağlı cihaz sayısı arttıkça, ev ağlarına yönelik farklı ürünlerin kullanılması gerekiyor. Yönlendiriciler (router) ve menzil genişleticiler (range extender) bunların başında yer alıyor. Ayrıca kablolu ağı kablosuz hale getirmeyi sağlayan erişim noktaları da (access point) bazı ev ağları için ihtiyaç duyulan ürünler arasında.

Bütçe Dostu ağ markası olan Mercusys, bu ihtiyaçları tek bir kutuda toplayan ‘hepsi bir arada’ yönlendiricilerle kullanıcılara avantaj sağlıyor. Yönlendirici modunun yanı sıra menzil genişletici ve erişim noktası modları da olan ürünler, tek bir cihazla evlerin ağ gereksinimlerini çözüyor. Böylece maliyet açısından kullanıcılara önemli bir avantaj sağlanıyor. Ayrıca üç farklı cihazın kaplayacağı yer, kabloları gibi sorunlar da ortadan kalkıyor.

Üç farklı model seçeneği

Mercusys’in şu anda Türkiye’de satılan yönlendiricilerinden üçü, ‘hepsi bir arada’ özellikli. Evlerin ihtiyacına, bütçeye göre bu üç modelden biri seçilebiliyor. Hız, Wi-Fi standardı gibi özellikler açısından farklılıkları olan bu modeller 18 ile 27 dolar arasında fiyata sahipler.

Hepsi bir arada özellikli ilk model yönlendirici, AC standardında ve çift bant desteği sunan MR20. Toplamda 750 Mbps kablosuz hızlara ulaşabilen ürün, yüksek kazançlı iki anteni ile daha geniş kapsama alanı sunuyor. Kolay kurulum, ebeveyn denetimleri, misafir ağı gibi özelliklere de sahip olan ürünün tavsiye edilen satış fiyatı 27 USD (KDV dahil). https://www.mercusys.com/tr/product/details/mr20/

Mercusys’in hepsi bir arada özellikli diğer yönlendirici modeli ise MW306R (https://www.mercusys.com/tr/product/details/mw306r/). Hem yönlendirici hem erişim noktası hem de menzil genişletici özelliğine sahip olan bu ürün, 300 Mbps kablosuz hıza sahip. Standart bir evin Wi-Fi ihtiyacına uygun olan MW306R’nin, akıllı ebeveyn denetimi, IPTV, IPv6 gibi özellikleri de var. Kurulumu kolay olan ürünün tavsiye edilen satış fiyatı 19 USD (KDV dahil).

Tek kutuda çok işleve sahip üçüncü yönlendirici modeli ise MW302R (https://www.mercusys.com/tr/product/details/mw302r/). Bir önceki model gibi bu ürün de N standardında ve 300 Mbps kablosuz hız sunuyor. Fiyat/performans ürünü arayanlar için ideal olan çok işlevli yönlendirici, ebeveyn denetimi, IPv6 özelliklerine sahip ve kurulumu son derece basit. MW302R’nin tavsiye edilen satış fiyatı ise KDV dahil 18 USD.