Microsoft'un Birleşik Office Uygulaması Yayınlandı

Microsoft'un Word, Excel ve PowerPoint'i bir araya getiren mobil uygulaması, herkes için indirmeye sunuldu!

Yeni Office uygulaması hazır

Microsoft, geçen seneki Ignite konferansında Word, Excel ve PowerPoint'in işlevlerini üzerinde barındıran yeni bir Office uygulamasını duyurmuştu. Belge tarama, dosya paylaşma gibi ek özelliklere de sahip olan uygulama, o sırada ön izleme sürümü olarak yayınlamıştı. Uygulama şimdi Android ve iOS için yayınlandı.

Yeni duyuru özellikle iOS kullanıcılarını sevindirecek, çünkü uygulamanın ön izleme sürümü Apple'ın TestFlight programının kısıtlamasına takılmıştı. TestFlight üzerindeki uygulamaların 10.000'den fazla kez indirilmesine izin verilmiyor. Yeni uygulama, ön izleme sürümünde bulunmayan bazı işlevler de sunuyor. Yeni işlevler arasında iOS'ta koyu mod işlevi, Word, Excel ve PowerPoint dosyaları için şablonlar var.

Uygulamanın duyurusuyla birlikte yakın gelecekte uygulamaya eklenecek yenilikler de açıklandı. Duyuruya göre ilk olarak Word, sesinizi kullanarak yazı yazmanıza izin verecek. İkinci işlev, Excel'deki Kartlar görünümü olacak. Bu işlev, sütunları yatay olarak kaydırmak zorunda kalmadan veriyi görmeyi kolaylaştırecek. Son olarak üçüncü işlev olan Outline, PowerPoint'te karşınıza çıkacak ve içeriği bir özet olarak PowerPoint'e sunup, bunu gerekli stillere ve biçimlendirmeye sahip bir sunuya dönüştürmenizi sağlayacak.

Microsoft'un yeni Office uygulamasına buradan ulaşabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları