Microsoft Edge eklentileri çok yakın olabilir

Microsoft'un yeni web tarayıcısı Edge'in en önemli eksiklerinden biri, çok yakında kapanabilir!

Edge eklentileri yola çıktı!

Microsoft'un web tarayıcısı Edge, Windows 10'la birlikte yayınlandığında bile henüz tamamlanmamıştı. Tarayıcının en önemli eksiklerinden bir tanesi ise eklenti desteğiydi. Microsoft tarafından gelecekte sunulacağı bilinen bu işlev, yeni bir sızıntıya göre çok yakında olabilir.

Microsoft'un kısa bir süre erişilebilir hale gelen bir web sayfası, bir Twitter kullanıcısı tarafından (WalkingCat) fark edildi. Ekran görüntüsü paylaşılan sayfa, Edge'e yönelik Pinterest ve Reddit eklentilerinin hazır olduğunun haberini veriyor. İlk eklenti, tarayıcıya öğeleri sabitleyebilmeniz için "Pin It" düğmesi eklerken ikinci eklenti, Reddit deneyiminizi daha verimli hale getirecek geliştirmeler sunuyor.

WalkingCat, bu iki eklentinin direkt olarak Chrome'dan uyarlandığını, üzerinde çok küçük değişiklikler yapıldığını söylüyor. Eğer bu doğruysa geliştiriciler, Chrome eklentilerini çok zorlanmadan Edge'a taşıyabilecekler demektir. Bu da Edge'in kısa zamanda geniş bir eklenti rezervine sahip olmasını sağlayabilir.

Bir önceki sızıntılar, eklentilerin 2016'dan önce gelmeyeceğini söylemişti. Ancak bu son sızıntı, eklenti desteğinin beklediğimizden çabuk sunulabileceği anlamını taşıyor olabilir.

Okuyucu Yorumları