Microsoft, Lumia 950 XL demolarını toplattı

Microsoft'un bu beklenmeyen hamlesi, "yeni amiral gemisi Lumia 950 XL'da sorun mu var" dedirtti!

Lumia 950 XL'de sorun mu var?

Microsoft geçtiğimiz günlerde Lumia 950, Lumia 950 XL, Band 2, Surface Pro 4 ve Surface Book model cihazlarını kamuoyuna tanıtmıştı. Duyurulan yeni ürünler, şirketin kendi satış mağazalarında sergilenerek isteyenlerin ellerine alıp tecrübe edebilmeleri sağlanıyordu. Ancak Lumia 950 XL model akıllı telefonu denemek isteyenler hayal kırıklığına uğrayacak, çünkü Microsoft bilinmeyen bir nedenle bu ürünün demo birimlerini geri çekmiş durumda.

Henüz resmi bir açıklama olmamasına karşın, prototipin donanımında fiziksel bir sorunun olduğu tahmin ediliyor. Prototip cihaz büyük olasılıkla Windows 10 Mobile'ın final sürümünü kullanmıyor olmasına rağmen, eğer bir yazılım sorunu olsaydı, Microsoft'un demo birimleri mağazada tutarak güncelleme ile sorunu giderebileceği belirtiliyor. Bunun yerine cihazlar ne zaman geri getirileceği belirtilmeden mağazalardan kurye aracılığı ile aldırılıp ortadan kaldırılmış durumda.

Microsoft, kesin bir tarih açıklanmamasına rağmen Lumia 950 ve 950 XL akıllı telefonların Kasım ayında tüketicilere ulaşacağını söylüyor.

Okuyucu Yorumları